Opera GX son zamanlarda çok yavaş

serhanszs

Hectopat
Selamlar, Superonline 100/20 fiber internet kullanıyorum bilgisayarıma kablo ile bağlıyım. Opera GX Superonline'a geçtiğimden beri çok yavaş çalışıyor Eskiden TurkNet kullanıyorum her şeyi saliselik açıyordu şimdi cinnet geçiriyor her sitede yavaş sanki 10 MB intim var gibi. Sınırlayıcılar kapalı önbellek temizledim her şeyi denedim gene aynı chromda sıkıntı yok chromda şak die açılıyor her şey saliselik Opera'da çok kullanışlı geliyor bırakmak istemiyorum ne yapmam lazım?

Selamlar, Superonline 100/20 fiber internet kullanıyorum bilgisayarıma kablo ile bağlıyım. Opera GX Superonline'a geçtiğimden beri çok yavaş çalışıyor eskiden TurkNet kullanıyorum her şeyi saliselik açıyordu şimdi cinnet geçiriyor her sitede yavaş sanki 10 MB intim var gibi. Sınırlayıcılar kapalı önbellek temizledim her şeyi denedim gene aynı chromda sıkıntı yok chromda şak die açılıyor her şey saliselik Opera'da çok kullanışlı geliyor bırakmak istemiyorum ne yapmam lazım?

Kesinlikle haklısın, YouTube açıyorum internetim de gayet iyi ve hızlı fakat sanki arkada 10 tane oyun indiriyor ve interneti sömürüyormuşum gibi gecikmeli açılıyor. Bu sorun bende de var çözümü bulamadım, eğer bulursan bana da etiket atar mısın? (Diğer tarayıcılarda bende sorun yaşamıyorum onlar yağ gibi geliyor, fakat gx çok farklı bırakasım yok.)

Belki birkaç özelliğinden biri Superonline tarafından engellenmişse onların yüklenmesini bekliyor olabilir bilgisayara DNS veya VPN kurarak test eder misin yine yavaş mı açılacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı