Opera GX VPN güvenli mi?

Erdoss

Centipat
Daha fazla  
Sosyal medyalar belirli bir süre kapandığı için VPN kullanıcaktım. Opera GX ücretsiz VPN'i güvenli mi diye soracaktım.

Yıllardır anlamakta ısrar edenlere söylüyorum Opera VPN'leri verilerinizi satıyor. Parasını vermediğiniz hemen hemen tüm VPN'ler verilerinizi satıyor. Satmayanlar da işliyor kullanıyor ya da aleyhinize bir davada hakime buyurun alın verileri kararınıza amade diyorlar. Güvenirlilik kriterinize göre değişir tabii saygı duymak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır anlamakta ısrar edenlere söylüyorum Opera VPN'leri verilerinizi satıyor. Parasını vermediğiniz hemen hemen tüm VPN'ler verilerinizi satıyor. Satıyor. Satöayanlarda işliyor kullanıyor ya da aleyhinizşe bir davada hakime buyurun alın verileri kararınıza amade diyorlar. Güvenirlilik kriterinize göre değişir tabii saygı duymak lazım.

Önerdiğiniz var mı iPhone için ücretsiz.

Çin spyware güvenilir değil bence.

Önerdiğiniz var mı iPhone için ücretsiz.
Proton kullanabilirsiniz süresi yok fakat bazen server kötü denk gelebiliyor.

Yıllardır anlamakta ısrar edenlere söylüyorum Opera VPN'leri verilerinizi satıyor. Parasını vermediğiniz hemen hemen tüm VPN'ler verilerinizi satıyor. Satmayanlar da işliyor kullanıyor ya da aleyhinize bir davada hakime buyurun alın verileri kararınıza amade diyorlar. Güvenirlilik kriterinize göre değişir tabii saygı duymak lazım.
İllegal ne yapıyorsun ki hakime verilerin verilmesinden korkuyorsun? Normal günlük kullanıcılar için verilerin satılması çok ta bir anlam ifade etmez. Çoğunlukla zaten bu veriler kişiselleştirilmiş reklamlar için kullanılır.

Ücretsiz Proton VPN
Ücretli Proton VPN ( ücretli versiyonu)
Mullwad.

Veri konusunda ne verisi oda önemli günümüzde şu böyle bu böyle diye yaşarsanız huzursuz olursunuz verini sızdıran bir sürü yer vardır ancak ne verisi?
Kart bilgileri, şifre, bunun gibi önemli şeyler ise evet bu sıkıntı ancak benim karayip korsanları izlediğim verisini sızdırsa ne olur sızdırmasa ne olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı