Opera GX vs Chrome

derwek

Femtopat
Daha fazla  
Uzun yıllardır Chrome kullanıcıyım ama değiştirmek istiyorum farklılık olsun diye. Sizce Chrome'dan Opera GX'e geçilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uzun yıllardır Chrome kullanıcıyım ama değiştirmek istiyorum farklılık olsun diye. Sizce Chrome'dan Opera GX'e geçilir mi?
Geçme. Tek diyeceğim bu.

Bu geçme diyen arkadaşı dinleme. Sebebini soracak olursan eğer. Neden geçme dediğini bilmiyoruz. Ben senelerdir kullanıyorum ve o kadar kolay ve pratik bir tarayıcı ki. Asla 1 kere olsun pişman olmadım.

Fazla özellik ve özelleştirme barındırması güzel ama fazla RAM yiyor. Şu an sadece 1 sekme açık 700 MB RAM yiyor. Bu sizin için sıkıntı değilse geçebilirsiniz şahsen kullanıyorum ve memnunum ama ben yakın zamanda Brave'e geçeceğim.

Hocam ikisinden birisini seçmek zorunda değilsin ikisini de aynı anda kullanabilirsin ki bende öyle yapıyorum aralarında ki fark Opera GX daha fazla özellik mevcut ve arayüzü daha güzel görünüyor onun harici ikisi de aynı işi yapıyor internete falan giriyor.

Denenebilir, ben göz zevkime hitap etmesi ve kolay kullanımı yüzünden Opera GX kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı