Opera GX vs Google Chrome

Oyuncu bilgisayarım var ve Google Chrome kullanıyorum. Değişiklik olsun diye Opera GX'e geçmek istiyorum. RAM 16 GB 3000 MHz. İşlemcim Ryzen5 2600.sizce takılma problemleri olur mu? Ayrıca hangisinde daha hızlı olurum ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Şimdi evet sizin sisteminiz iyi Opera GX'e geçmenizi gerektiren pek bir durum yok. Opera GX de RAM kullanımını CPU kullanımını falan düzenliyorsunuz ben şahsen Opera kullanıcısıyım tek farkı reklam engelleyici olması. Yani hızdan kastınız internet ise bence geçin. Ben mesela ayda bir normal Opera'ya geçiyorum değişiklik oluyor :D

Eğer gizlilik pek önemli değil güzel gözüksün diyorsanız Opera fakat gizlilik sizin için önemli ise Opera'yı aklınızdan çıkartın(Opera GX kullanıyorum memnunum)

Oyuncu bilgisayarım var ve Google Chrome kullanıyorum. Değişiklik olsun diye Opera GX'e geçmek istiyorum. RAM 16 GB 3000 MHz. İşlemcim Ryzen5 2600.sizce takılma problemleri olur mu? Ayrıca hangisinde daha hızlı olurum ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Direkt Google Chrome derim, Opera GX boş yere cpu ve ram yiyor.

Edge'ye geçebilirsiniz, tasarımı falan çok hoş geliyor bana, bir deneyin derim.

Bende Chrome'dan ayrılamıyordum, alışkanlık olmuştu, sonra Firefox denedim, Opera denedim, ikisi de tutmadı beni.
Edge'ye geçtim, şu an mis gibi kullanıyorum.

Chrome'dan pek bir farkı yok.

Sorduğun soruya gelirsek bence Chrome ile devam et, Opera sıkar seni bir süre sonra.

Google Chrome'u Opera GX'e tercih ederim doğrusu. İkisini de kullanmam ama Google Chrome'un Opera GX'e göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı