Mozilla'nın para sıkıntısı var, nasıl reklam yapsınlar?
Ben de zaten büyük sitelere pahalı reklamlar yapsınlar demiyorum küçük sitelere ucuz reklamlar yapsın.
Mozilla'nın para sıkıntısı var, nasıl reklam yapsınlar?
Hocam reklam diye bir yayılma politikası var ve ben ondan nefret ediyorum.
Ferrari gibi Firefox, Bugatti gibi Edge yerine LED modifiyeli şahin(Opera cieks) kullananlar var.
Opera'ya Chrome eklentileri indirebiliyorsun.Bana sorarsan eklentiler sayesinde Chrome.
TOR benim için.Opera GX mi, Google Chrome mu? Hangisi daha iyi? Bunu Opera GX'ten yazıyorum.
Chrome pek de iyi değil. Firefox öneririm. Hızlı, güvenlik ve gizlilik dostu. RAM kullanımı da fazla değil.Silmek için format atmanız gerekmiyor.
Chrome güzeldir hızlıdır ve kaynak tüketimi düşüktür.
Edge de aynı şekilde güzel hızlı kaynak tüketimi hepsinden az.
Brave biraz kaynak tüketimi fazladır ancak hızlı ve güzeldir.
Vivaldi kaynak tüketimi Brave'e yakındır ancak Brave'den azdır çok özelleştirilebilir.
Ben görürsem etiketlerim.
Normalde Firefox'ta Chrome teması kullanıyordum ama şu Proton hoşuma gitmedi değil. Deneyeyim bakalım.Ama Chromium Chrome'un aynısı yani Chromium kullanacağıma ungoogled Chromium kullanırım daha iyi ama Edge daha güzel.
Onun dışında Firefox da protonu açınca en sevdiğim tarayıcı oluyor fakat biraz ağır olduğu için şimdilik çok kullanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.