Opera GX vs Microsoft Edge

Chromium Edge kesinlikle. 16 yıllık Firefox ve 8 yıllık Chrome kullanıcısı olarak artık bu iki tarayıcıyı da sildim ve Chromium Edge ile akıyorum. Çok iyi bir tarayıcı kesinlikle. Microsoft'un MSN'den sonra yaptığı en iyi iş. Umarım Microsoft berbat etmez ileride bu tarayıcıyı. Onun dışında Opera benim her zaman gıcığıma gitmiştir. Arayüzüne asla ısınamadım kendisinin.

İşte çok iyi bir iş çıkarmış hocam adamlar. Chrome ile aynı motoru kullanıyor ama Chrome'dan daha iyi. Ben özellikle scroll animasyonunu çok beğeniyorum. Sayfa akıyor resmen.

Aynen ve edge://flags sitesinden smooth scrolling i enabled yaparsanız daha iyi olur.
Ve yeni gelecek özellikler.

Son düzenleme:
Edge arada bir kullanıyordum ancak artık sürekli kullanırım. Opera GX'i kaldırdım. Ekstra bir tarayıcı kullanmayı sevmiyorum genel olarak. Ayrıca daha akıcı gibi hissettim şu an sayfa açılışları ve aşağı yukarı hareketlerde.

Edge net şekilde daha iyi. Eğer Opera tarayıcısının şu soldaki çubuğu olmasa kesinlikle kullanmazdım. Zaten oyun oynarken arkada Edge kullanıyorum şarkı dinlemek için (eee RAM az olunca tabi ) . Ama sol çubuk için değmez diyorsanız kesinlikle Edge kullanın derim.

Bir çok kişi VPN için kullanıyor ama itiraf etmiyorlar kenar çubuğu Vivaldi'de de var VPN ve tasarımı Opera'yı kullandırtıyor.

Bir çok kişi VPN için kullanıyor ama itiraf etmiyorlar kenar çubuğu Vivaldi'de de var VPN ve tasarımı Opera'yı kullandırtıyor.

Opera tasarımı çok kötü ve VPN için Windows VPN kullanabilirsiniz.

Sol çubuktaki uygulamaları Edge ile indirebilirsiniz ve istediğiniz her siteyi uygulama olarak indirebilirsiniz(ben Microsoft family safety indirdim)

Veri hırsızlığı yapan bir tarayıcıyı kimse kullanmak istemez.
Bende bir zamanlar aktif bir şekilde Opera GX kullanıcısıydım.
Fakat Opera'nın satıldığını ve bilgisayarınızdan veri hırsızlığı yaptığını duyduktan sonra Firefox kullanmaya başladım.
Bana göre Microsoft Edge daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…