Chromium Edge kesinlikle. 16 yıllık Firefox ve 8 yıllık Chrome kullanıcısı olarak artık bu iki tarayıcıyı da sildim ve Chromium Edge ile akıyorum. Çok iyi bir tarayıcı kesinlikle. Microsoft'un Msn'den sonra yaptığı en iyi iş. Umarım Microsoft berbat etmez ileride bu tarayıcıyı.
İşte çok iyi bir iş çıkarmış hocam adamlar. Chrome ile aynı motoru kullanıyor ama Chrome'dan daha iyi. Ben özellikle Scroll animasyonunu çok beğeniyorum. Sayfa akıyor resmen.Daha iyi özellikler gelecekmiş.
Microsoft Edge Tarayıcısının Özellikleri | Microsoft
İşte çok iyi bir iş çıkarmış hocam adamlar. Chrome ile aynı motoru kullanıyor ama Chrome'dan daha iyi. Ben özellikle scroll animasyonunu çok beğeniyorum. Sayfa akıyor resmen.
![]()
Can Opera be fully Trusted
Recently I came upon a short article by Hallvord R M Steen, a former software tester at Opera Software from 2000 to 2012. Here are his words: "My final thoughts: AFAIK the browser-developing parts of old Opera Software is no longer a publicly traded compa...forums.opera.com
Don’t use Opera browser Because Privacy Threat — EtherealMind
etherealmind.com
![]()
Spyware detected behind Opera
Opera has just revealed that hackers have hacked into their network and stole at least one expired Opera code (Opera code signing certificate), then used this certificate to inserttipsmake.com
Microsoft'un veri çaldığını herkes biliyor zaten.
Vivaldi veya Brave geçin, rahat edin.
Hayır. Opera Qihoo 360'a 2016'da satıldı.
Edge net şekilde daha iyi. Eğer Opera tarayıcısının şu soldaki çubuğu olmasa kesinlikle kullanmazdım. Zaten oyun oynarken arkada Edge kullanıyorum şarkı dinlemek için (eee RAM az olunca tabii). Ama sol çubuk için değmez diyorsanız kesinlikle Edge kullanın derim.
Bir çok kişi VPN için kullanıyor ama itiraf etmiyorlar kenar çubuğu Vivaldi'de de var VPN ve tasarımı Opera'yı kullandırtıyor.
Sol çubuk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.