Opera GX'de hızlı erişim stabil çalışmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar ben bugün araştırma yapmak için VPN ilesında Opera GX'ibazı sitelere girdim sonra normal sekmede açtığımda hızlı erişim kısmında sadece arka planın gözüktüğünü gördüm ama gizli sekmenin hızlı erişimi gayet iyi çalışıyordu sebebi nedir? Ayrıca yaklaşık 2 3 dakika bekleyince bu düzeliyor.

Ekran Alıntısı.PNG

resim_2021-03-10_002613.png

Aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat farketmemişim. Konu takibindeyim. Yeni bir güncelleme ile bu sorun olmuş olabilir.
Aynı şekilde,çoğu kişide bu sorun olduğunu varsayıyorum.

Ve bende arkada çalışıyor gözüküp %15 cpu kullanıyor kapalı olmasına rağmen?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat farketmemişim. Konu takibindeyim. Yeni bir güncelleme ile bu sorun olmuş olabilir.
Arkadaşlar ben bugün araştırma yapmak için VPN ilesında Opera GX'ibazı sitelere girdim sonra normal sekmede açtığımda hızlı erişim kısmında sadece arka planın gözüktüğünü gördüm ama gizli sekmenin hızlı erişimi gayet iyi çalışıyordu sebebi nedir? Ayrıca yaklaşık 2 3 dakika bekleyince bu düzeliyor.

Eki Görüntüle 914723

Eki Görüntüle 914722
Hocam sil yükle yapmayı deneyin düzeldi bende şahsen şu anda saydığım sorunların hepsi düzelmiş durumda.
Aynı şekilde,çoğu kişide bu sorun olduğunu varsayıyorum.

Ve bende arkada çalışıyor gözüküp %15 cpu kullanıyor kapalı olmasına rağmen?

Hocam sil yükle yapmayı deneyin düzeldi bende şahsen şu anda saydığım sorunların hepsi düzelmiş durumda.
Boşu boşuna yapmayın hocam tekrar gitti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Opera'yı 2 3 kez silip yükledim ve PC'ye reset attım düzeldi sizde bu sorun hala devam ediyorsa silin ya da takmayın zaten biraz bekleyince geliyor. Cookieleri falanda sildim bunları yapın düzelmiyorsa da dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı