Benim için tarayıcı değiştirme nedeni değil. Üst panele sabitleyip tek tıkta girebilirim.Tek tıkla Discord ve Whatsapp Web'e erişebiliyorum. Açık modu yok sanırım ama olsaydı şans verebilirdim. Haksızlık ediyorsunuz.
Opera'nın VPN'inin çalıştığını kanıtlamanı bekliyorum...
Benim için tarayıcı değiştirme nedeni değil. Üst panele sabitleyip tek tıkta girebilirim.
Bence bu tarayıcının hakkına giriyorsunuz nedenlerini sayayım.
1-Ağ kullanımını vs. limilteyebiliyorsun.
2-Kişiselleştirme seçenekleri.
3-VPN AdBlock vs.
4-kendi anlık görüntü botunu.
5-Gx corner.
Eklentiler...
Ben çalıştığına şahit olmadım açıkçası. Üstüne üstlük kullanıcı verilerini umursamayan bir tarayıcı kullanmayı hiç düşünmüyorum. Önceden yaşanan skandallar ile zaten ne kadar önem verdiklerini kanıtladılar. Benchmark testlerinde de Opera'nın hızının ne kadar olduğunu görebilirsin ve kullanılma oranını da. Vivaldi'yi incelemeni tavsiye ederim, Opera'dan ayrılıp kendi tarayıcısını yapmış bir adam, gayet başarılı bana kalırsa.VPN ile Steam'e girince para birimi değişiyor veya VPN ile Vevo'nun kanalına girilebiliyor.
Ben çalıştığına şahit olmadım açıkçası. Üstüne üstlük kullanıcı verilerini umursamayan bir tarayıcı kullanmayı hiç düşünmüyorum. Önceden yaşanan skandallar ile zaten ne kadar önem verdiklerini kanıtladılar. Benchmark testlerinde de Opera'nın hızının ne kadar olduğunu görebilirsin ve kullanılma oranını da. Vivaldi'yi incelemeni tavsiye ederim, Opera'dan ayrılıp kendi tarayıcısını yapmış bir adam, gayet başarılı bana kalırsa.
Opera'da tüm Google eklentileri bulunuyor bunu bilmiyor musunuz?
Tamam dostum sen Opera kullan, ben bir şey demiyorum, verilerini çok güzel kullanan çinli şirketlere malzeme vermeye devam.Bu tür Benchmark siteleri genelde yanlış bilgiler verir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.