Opera GX'den virüs bulaşır mı?

Opera'nın VPN'inin çalıştığını kanıtlamanı bekliyorum...

Şahsen çalışıyor ben Craftrise'ın sitesi bazen girmiyor orada deniyorum tak diye giriyor sonra PUBG Lite Türkiye'de yokken kullanmıştım arada yine kullanıyorum ama VPN'lik değil AdBlock'u ve çeşitliliği Messenger'a girip babamı arıyabiliyorum WhatsApp'a girebiliyorum indirmeden Twitch'de kim yayın açmış diye uğraşmıyorum.

RAM'de kısıtlıyorum Google gibi RAM sömürmüyor hem.

Benim için tarayıcı değiştirme nedeni değil. Üst panele sabitleyip tek tıkta girebilirim.

Bence bu tarayıcının hakkına giriyorsunuz nedenlerini sayayım.
1-Ağ kullanımını vs. limilteyebiliyorsun.
2-Kişiselleştirme seçenekleri.
3-VPN AdBlock vs.
4-kendi anlık görüntü botunu.
5-GX Corner.

VPN ile Steam'e girince para birimi değişiyor veya VPN ile Vevo'nun kanalına girilebiliyor.
Ben çalıştığına şahit olmadım açıkçası. Üstüne üstlük kullanıcı verilerini umursamayan bir tarayıcı kullanmayı hiç düşünmüyorum. Önceden yaşanan skandallar ile zaten ne kadar önem verdiklerini kanıtladılar. Benchmark testlerinde de Opera'nın hızının ne kadar olduğunu görebilirsin ve kullanılma oranını da. Vivaldi'yi incelemeni tavsiye ederim, Opera'dan ayrılıp kendi tarayıcısını yapmış bir adam, gayet başarılı bana kalırsa.

Ben çalıştığına şahit olmadım açıkçası. Üstüne üstlük kullanıcı verilerini umursamayan bir tarayıcı kullanmayı hiç düşünmüyorum. Önceden yaşanan skandallar ile zaten ne kadar önem verdiklerini kanıtladılar. Benchmark testlerinde de Opera'nın hızının ne kadar olduğunu görebilirsin ve kullanılma oranını da. Vivaldi'yi incelemeni tavsiye ederim, Opera'dan ayrılıp kendi tarayıcısını yapmış bir adam, gayet başarılı bana kalırsa.

Bu tür Benchmark siteleri genelde yanlış bilgiler verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı