Opera GX'e geçilir mi?

873591

Yoctopat
Chrome'u yıllardır kullanıyorum ama Opera GX bayağı popülerleşti. Problem yaşadığımdan değil, farklılık olsun diye geçmeyi düşünüyorum ama tarayıcı RAM kaplaması ve performans açısından değer mi?

Tasarım ve ek özelleştirme açısından gayet zengin. Kaçış modu gibi bazı kısayollar var. Soldaki menüden de tarayıcının kullandığı RAM, işlemci, internet vb kullanımları kolayca yönetebiliyorsun. Zaten ikisi de Chromium tabanlı olduğu için hiçbir fark yok denilebilir. Biri alaturka tuvalet diğeri de klozet diyebiliriz. Hangisini sevdiğin sana kalmış.

Uzun yıllar opera kullandım, GX çıkınca hemen ona geçmiştim. Ben çok beğeniyorum Kişiselleştirmesi kolay ve detaylı Kullanımı bana göre daha basit. Otomatik reklam engelleyicileri var vpn var. Ayrıca RAM tüketimi bence daha iyi.

Chrome'u yıllardır kullanıyorum ama Opera GX bayağı popülerleşti. Problem yaşadığımdan değil, farklılık olsun diye geçmeyi düşünüyorum ama tarayıcı RAM kaplaması ve performans açısından değer mi?
Chrome genelde 8 gb ramin %40 %60 seviyelerine kadar kullanıyor. Operada bu çok daha az. Hemde daha işlevsel. Ben operanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı