snailcinar
Centipat
Daha fazla
Chromium'da kalmak istiyorsanız Chrome'dan devam etmenizi öneririm. VPN olsun farklılık olsun diye normal Opera kullanabilirsiniz ama GX'i önermem, sadece "gamer" estetiğine hitap etmek için yapılmış dandik bir uygulama. Ha Chromium olsun ama Chrome görmekten yoruldum artık diyorsanız "Arc" browserini deneyebilirsiniz, diğerlerine göre daha ilginç bir opsiyon olur ama bence şu anki haliyle tamamen geçmeye değmez.
Chrome'dan GERÇEKTEN sıkıldıysanız Firefox'a geçmenizi öneririm ancak nadiren de olsa bazen websiteleri çalışmayabiliyor (3 boyutlu şeyler içeriyorsa özellikle, şahsen toplamda 2 sitenin falan çalışmadığını gördüm ben). Yıllardır Firefox kullanan birisi olarak pişman olmayacağınızı söyleyebilirim iyi günler.
Chrome'dan GERÇEKTEN sıkıldıysanız Firefox'a geçmenizi öneririm ancak nadiren de olsa bazen websiteleri çalışmayabiliyor (3 boyutlu şeyler içeriyorsa özellikle, şahsen toplamda 2 sitenin falan çalışmadığını gördüm ben). Yıllardır Firefox kullanan birisi olarak pişman olmayacağınızı söyleyebilirim iyi günler.