Opera GX'e geçilmeli mi?

Merhaba, ben Opera GX indireceğim ama işin ehli olan kişiler bana Opera GX hakkında biraz bahsedebilirler mi? Bir de kullanmamı önerir misiniz ve Chrome mi daha iyi Opera GX mi? Şimdiden teşekkürler.
Sana şiddetle Brave öneriyorum.Siteleri diğer tarayıcılara göre daha hızlı yüklüyor.Cidden alıştın mı bırakmıyorsun :D

Söylemek istediklerinde problem yokta özellikle şu forumdaki bazı insanların kendini her şeyi en iyi onlar biliyormuş sanmasına sinir oluyorum, şahsen ne Firefox ne de DuckDuckGo kullanıyorum şu anda, Firefox kullanmakta da sıkıntı yok ancak Google'ın kişiselleştirilmiş aramaları gayet iyi çalışıyor çünkü izliyorlar, DuckDuckGo kullandığım dönemde tam aradığım sonucu vermesi için birkaç takla attırıyordu, birkaç hafta sabredip Google'a geri döndüm, gündelik konularda arama yapıyorsanız DuckDuckGo'da sıkıntı yok ama onun dışında oldukça sinir bozucu.
Searx kullanıyorum, çoğunlukla Google ve DuckDuckGo'dan daha iyi sonuçlar veriyor, hem de izlenmemiş oluyorum.

Bu konuda senden 10 kat fazla araştırma yaptığımı ve yapmaya devam ettiğimi ben biliyorum.
Öyle sanmaya devam et. Kimin ne kadar araştırdığı, ne dediği umurumda değil. Umurumda olsaydı "amaan herkes izleyecek zaten" deyip şu anda Windows 11 kullanıyor, routerım dahil bütün cihazlarım kapalı kaynak çöp ile dolu olurdu zaten. Bana ne kadar araştığınızı övünerek değil, kanıtlarla gelin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı