- Makaleler
- 10
Hayır yani, Vivaldi'de Razer Chroma RGB Sync var. Tabii bende o ekipmanlar ne arar, o yüzden kapattım.RGB teması çekiyor herhalde insanları,
Hayır yani, Vivaldi'de Razer Chroma RGB Sync var. Tabii bende o ekipmanlar ne arar, o yüzden kapattım.RGB teması çekiyor herhalde insanları,
Ben bir hantallığını görmedim. Gayet seri çalışıyor. GX'in hiçbir özelliğini kullanmıyorum, görüntüsü hoşuma gidiyor diye normal Opera'dan geçmiştim. RAM limitleme vs. Onlar hakkında bilgim yok nasıl olduklarına dair.Üstüne aşırı derecede hantal ve o çok övülen ''RAM limitleyicisi'' adam akıllı çalışmıyor bile. 1GB'a çektiğiniz anda tarayıcı Maxthon hızına dönüyor.
Kronometre tuttum. Temiz yüklenmiş Opera GX test web sayfasını 59 saniyede açarken, Vivaldi 23 saniyede açtı.Ben bir hantallığını görmedim.
Bende de seri çalışıyor, RAM limitleyiciyi 2'ye sınırladım hiçbir sorununu görmedim şimdiye kadar. Chrome eklentileri vs. güzel çalışıyor.Ben bir hantallığını görmedim. Gayet seri çalışıyor. GX'in hiçbir özelliğini kullanmıyorum, görüntüsü hoşuma gidiyor diye normal Opera'dan geçmiştim. RAM limitleme vs. Onlar hakkında bilgim yok nasıl olduklarına dair.
Yani dediğim gibi bende bir hantallık söz konusu değil. Sizde nasıl çalışıyor bilemeyeceğim.Kronometre tuttum. Temiz yüklenmiş Opera GX test web sayfasını 59 saniyede açarken, Vivaldi 23 saniyede açtı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.