Opera kullanılmalı mı?

RGB teması çekiyor herhalde insanları,
Hayır yani, Vivaldi'de Razer Chroma RGB Sync var. Tabii bende o ekipmanlar ne arar, o yüzden kapattım.
1608557597842.png

Deneyin ve kendiniz karar verin derim. Ben sade, hızlı, basit, Windows'un ayarları ile uyumlu ve Chrome ile ortak eklenti kullanabildiği gibi özelliklerinden ve daha fazla şey istemediğimden Edge tercih ettim.

Üstüne aşırı derecede hantal ve o çok övülen ''RAM limitleyicisi'' adam akıllı çalışmıyor bile. 1GB'a çektiğiniz anda tarayıcı Maxthon hızına dönüyor.
Ben bir hantallığını görmedim. Gayet seri çalışıyor. GX'in hiçbir özelliğini kullanmıyorum, görüntüsü hoşuma gidiyor diye normal Opera'dan geçmiştim. RAM limitleme vs. Onlar hakkında bilgim yok nasıl olduklarına dair.

Ben bir hantallığını görmedim. Gayet seri çalışıyor. GX'in hiçbir özelliğini kullanmıyorum, görüntüsü hoşuma gidiyor diye normal Opera'dan geçmiştim. RAM limitleme vs. Onlar hakkında bilgim yok nasıl olduklarına dair.
Bende de seri çalışıyor, RAM limitleyiciyi 2'ye sınırladım hiçbir sorununu görmedim şimdiye kadar. Chrome eklentileri vs. güzel çalışıyor.

Kronometre tuttum. Temiz yüklenmiş Opera GX test web sayfasını 59 saniyede açarken, Vivaldi 23 saniyede açtı.
Yani dediğim gibi bende bir hantallık söz konusu değil. Sizde nasıl çalışıyor bilemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı