Opera tarayıcı kullanıcı oturumlarının kapanma sorunu

BrkOz

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Opera tarayıcı kullanıyorum. Aslında bu sorunu Chrome tarayıcıda da yaşıyorum. Bilgisayarı kapatıp açtığım zaman tarayıcıya girdiğimde "Facebook oturumu hariç" diğer bütün sitelerin kullanıcı oturumlarına tekrar giriş yapıyorum. Bu sorunu temiz formattan sonra yaşamaya başladım. Bu sorunun çözümü nedir bilen var mı acaba?

Aynı sorun bende de var. Son 3 aydır Opera kullanıyorum ama her 2-3 günde bir tüm hesaplarımdan otamatik çıkış yapılıyor. Fakat çerezler silinmiyor. Çözümü araştırmadım ama durum böyle.

Çerezleri silen herhangi bir yazılım kullanıyor musun?
CCleaner, Wise Care 365 vb. yazılımların otomatik temizleme seçenekleri bulunuyor.
Bazı Antivirüs yazılımları da otomatik sistem bakımı yapabiliyor.
Ayriyeten Disk birleştirme yazılımları birleştirme yapmadan önce Ön bellek ve Tarayıcı geçmişlerini temizliyor.
Eğer bunlardan birini kullanıyorsan kapatmayı deneyebilirsin.

Opera ayarlarına girin, önünüze çıkan sayfadan biraz aşağıya inin ve "çerezler ve diğer site verileri" butonuna tıklayın. Daha sonra "Opera'dan çıktığınızda çerezleri ve site verilerini silin" butonunu false edin yani deaktif yapın ve sorun çözülsün.

Opera ayarlarına girin, önünüze çıkan sayfadan biraz aşağıya inin ve "çerezler ve diğer site verileri" butonuna tıklayın. Daha sonra "Opera'dan çıktığınızda çerezleri ve site verilerini silin" butonunu false edin yani deaktif yapın ve sorun çözülsün.
"Opera'dan çıktığınızda çerezleri ve site verilerini silin" Butonu zaten deaktif olmasına rağmen hala bu sorun devam ediyor ve bu sorun bugün başladı yardımcı olur musunuz

"Opera'dan çıktığınızda çerezleri ve site verilerini silin" Butonu zaten deaktif olmasına rağmen hala bu sorun devam ediyor ve bu sorun bugün başladı yardımcı olur musunuz
opera ayarlarına girin biraz aşagıya kaydırın "çerzler ve diger site verileri " tıklayın üçünçü taraf çerzleri engeleyini şeçin düzelir

@yıl1984 Yukarıda önerilenlere ek olarak tarayıcıyı bağlantıdan indirin. Sonrasında indirilen dosyaya sağ tıklayıp ''yönetici olarak çalıştır'' diyerek yükleyin.

Özellikle yönetici hakları olmayan işletim sistemi hesaplarında bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Tarayıcı gerekli yetkileri olmadan yüklenince, sistemde belirli dosyaları oluşturamıyor.

Ayrıca tarayıcı uzantılarını falan da kontrol edin. Bakım uygulamaları gibi şeyler varsa kaldırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı