Opera VS. Microsoft Edge

Teşekkürler zaten operanın stable versiyonunu kullanıyordum. Edge’de sanırım chrome gibi sekmeler açıkken tarayıcıyı kapatıp tekrar açınca sekmeler gelmiyor tam bilmiyorum gelmiyorsa öyle bir ayar var mıdır?

@Abrams Bahsettiğiniz şey ''Kaldığım yerden devam et'' ayarı. Evet, Edge tarayıcısı da destekliyor. Ayrıca çoğu Chromium tarayıcısında bu ayar bulunuyor.
edge://settings/onStartup

Benim işletim sistemim Windows 10 Pro ve RAM'im de 1.87-2 GB arası bugün Chrome açılmadı muhtemelen sıkıntı var bilgisayarda ben de Microsoft Edge'ye bir bakayım dedim baktım çok hızlı örneğin ben Chrome'da 6 sekmeyi açınca donmaya başlıyor fakat şu an 7-8 sekme var Edge'de çok hızlı bir şekilde çalışıyor tavsiye ederim.

Ben Opera kullanıyorum yeni özelliğinden dolayı yeni özelliği ise şu arka planda müzik çalabiliyor ve diyelim ki müzik dinlerken bir video açtınız müzik otomatik olarak kendini durduruyor video bitince devam ediyor ben beğeniyorum ayrıca VPN de olduğu için bazı sitelere girebiliyorum. (hemen fesat olmayın o sitelerden değil)

Konuyu 4 ay sonra hortlattığınız için teşekkürler D: Bu konuyu açtığım günden beri Edge kullanıyorum ve memnunum, teşekkürler tekrardan.

Ben sade severim Edge devam .

Ya aslında Opera'da çok fazla özellik var fakat biraz büyük bir tarayıcı Opera,
Eğer Opera kullanıcaksanız Opera GX'i deneyin derim .
Opera'nın VPN i aslında proxy fakat evet açılmayan sitelere girilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…