Benden çalıyorsa da çalsın, Çin hükümeti ne yapsin benim YouTube, Technopat hesabımı.
Kullanma. Bir sürü alternatif var zaten.Facebook'ta benzer işler yapıyor. Watsapp'ta kullanmayalım o zaman.
Don’t use Opera browser Because Privacy Threat — EtherealMind
etherealmind.com
![]()
Opera browser sold to a Chinese consortium for $600 million
After a $1.2 billion deal fell through, Opera has sold most of itself to a Chinese consortium for $600 million. The buyers, led by search and security firm Qihoo 360, are purchasing Opera's browser business, its privacy and performance apps, its tech licensing and, most importantly, its name...www.engadget.com
![]()
Spyware detected behind Opera
Opera has just revealed that hackers have hacked into their network and stole at least one expired Opera code (Opera code signing certificate), then used this certificate to inserttipsmake.com1.7 Million Opera Sync Users May Have Been Affected by Data Breach
On Friday, Opera warned its users that the Opera Sync service may have been breached. On their blog, Opera reported they detected “signs of an attack wherewww.itsecurityguru.org
Sana katılıyorum. Birçok uygulamada ve sitelerde kayıt olurken sözleşmeyi kabul ederek verilerimizi veriyoruz. İnsanların belki de sadece %20'si o sözleşmeyi baştan sona okuyor olmalı. Ben kendimden örnek vericek olursam bir sitede alışveriş yaptım ve sonuçtan memnun kalmadım birçok ticket açtım ve çok geç yanıt verdiler. Hesabımın kapatılmasını rica ettim bunun imkansız olduğunu söyledirler bende verilerimi başka bir epostaya yedekleyip epostamı kaldırdım. Fakat oraya girdiğim kredi kartı bilgileri vb. şeyler hala onların veritabanında bulunuyor maalesef.Veri "çalan" sadece tarayıcılar değil. Kullandığınız ve internete bağlanan neredeyse her uygulama, sunucusunun veri tabanına çeşitli bilgilerini gönderiyor ve orada saklıyor. Önemli olan kimin (firma/bünye olarak) nerede sakladığı ve bu bilgilerle bir şeyler neler yapıp yapmadığı.
Senin kanıtın ne? Kim diyor bunu? Kanıtsız bomboş yazı yazmışsın.Arkadaş ne desek boş. Biz diyoruz 'veri çaldığına dair ortada hiçbir belge yok, iddialar tamamen dümdüz yazıdan ibaret' diye, adam yine aynı yazıları atıyor.
Dediğini doğrulayacak bir şey sunması gerek.Hocam normalde katılıyorum ama sizin düşünceniz yanlış. Olmayan bir şey kanıtlanamaz. Sadece olanlar kanıtlanabilir.
Kullanma. Bir sürü alternatif var zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.