Okuması oldukça sarıyor. Elimdeki işi gücü bıraktım bu kavgayı izliyorum şu an.O değil bu konuları okurken zevk alıyorum. Drama izletir diyordu biri Twitch'te. Kimdi hatırlamıyorum. Gerçekten öyle.![]()
Okuması oldukça sarıyor. Elimdeki işi gücü bıraktım bu kavgayı izliyorum şu an.O değil bu konuları okurken zevk alıyorum. Drama izletir diyordu biri Twitch'te. Kimdi hatırlamıyorum. Gerçekten öyle.![]()
Bir iddiayı ister 1 aboneye sahip olan isterse de 10 milyon aboneye sahip olan kanal dile getirsin, kurumları baltalamak o kadar basit ki.@Alikaplan801 Şimdi, tonla kaynak (Opera'nın resmi haber kaynağı dahil buna) 2016'da Opera Sync sızıntısı olduğu hakkında yalan mı söylüyor?
Koskocaman, 10 Milyon aboneye sahip LinusTechTips, kanıtlarla Qihoo 360 şirketinin neler yaptığını göstermiş. Bu adam yalan mı söylüyor?
Objektif olun deyip, fanboyluk yapıyorsunuz.
Vivaldi kullanıyorum. Sosyal'de Chrome olarak gözüküyor. Ek olarak Chromium altyapısı kullanmakta, açık kaynak Blink motoruna sahip.Madem bu kadar bilgilisiniz o zaman neden Google Chrome kullanıyorsunuz?
Arkadaşın Opera'nın kurucusunun yeni tarayıcısı Vivaldi'yi kullanması dışında sorun yok.Bir iddiayı ister 1 aboneye sahip olan isterse de 10 milyon aboneye sahip olan kanal dile getirsin, kurumları baltalamak o kadar basit ki.
Madem bu kadar bilgilisiniz o zaman neden Google Chrome kullanıyorsunuz? neden open-source bir tarayıcı tercih etmiyorsunuz?
Verileriniz bu kadar değersiz, önemsizse; şirketler neden o verilerin peşinde bu kadar koşuyor?Ya arkadaş siz iyi güzel tartışıyorsunuz da, adamlar cidden sizin YouTube veya Twitch hesaplarınızı ne yapsın?
Blink motoruna sahip olması onu %100 güvenli yapmıyor. Tüm tarayıcılar için 'veri çalıyor' iddiası söylenebilir, söyleniyor da. Siz sanki ortada %100'lük bir durum varmış gibi insanların mesajlarına 'hahaha' göndererek veya mesajı başka yere çekerek baltalamaya çalışıyorsunuz.Vivaldi kullanıyorum. Sosyal'de Chrome olarak gözüküyor. Ek olarak Chromium altyapısı kullanmakta, açık kaynak Blink motoruna sahip.
Hocam Opera'yı çok seviyorsun eyvallah. Vivaldi güvenli değilse diyorsun. Opera'yı bu adam yaptı. Yani ona güvenip Vivaldi'ye laf atman çok hoş.Blink motoruna sahip olması onu %100 güvenli yapmıyor. Tüm tarayıcılar için 'veri çalıyor' iddiası söylenebilir, söyleniyor da. Siz sanki ortada %100'lük bir durum varmış gibi insanların mesajlarına 'hahaha' göndererek veya mesajı başka yere çekerek baltalamaya çalışıyorsunuz.
Vivaldi sadece %92'lik bir kısmını Open-Source olarak paylaşıyor, geriye kalan %8'lik kısımda casus yazılımı barındırılmadığını nereden bilebiliriz?
Bir görüşe farklı düşünceler ile yaklaşmayı deneyin.
Verileriniz bu kadar değersiz, önemsizse; şirketler neden o verilerin peşinde bu kadar koşuyor?![]()
Yine fanboyluk ile suçlanıyorum, bu yazıdan onu mu çıkardınız?Hocam Opera'yı çok seviyorsun eyvallah. Vivaldi güvenli değilse diyorsun. Opera'yı bu adam yaptı. Yani ona güvenip Vivaldi'ye laf atman çok hoş.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.