Çözüldü Operatör değişikliğinde önceki operatör indirimsiz fatura çıkarabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyHawking

Hectopat
Müşteri hizmetleri yardımcı olamadığı için buraya yazıyorum.
Yarın, Türk Telekom taahhüdümün son günü. 3 gün önce Turkcell'e geçiş için SIM kartı aldım ve Turkcell, mesaj olarak yarın yani 25 Nisan 01.49'da yeni kartımı takabileceğimi belirtti.
Yeni kartı taktıktan sonra TT ile bir işlemim kalıyor mu? Taahhüt yenilemediğim sürece mevcut taahhüdümün indirimsiz hali uygulanacağına dair SMS gönderdiler. Bu indirimsiz faturadan kurtulmak mümkün müdür? Son fatura da otomatik ödeme ile ödenir diye düşünüyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkiniz ayrı şeyler söylüyorsunuz :D Kafam karıştı haha

50 kere numara taşıdım. Hepsinde otomatik ödemeyi 1 ay sonra yaptım ki sizin durumunuzda TT faturası son kez otomatik ödensin. Turkcell sonra ödensin. Başka bir işleme gerek yok.
Paketinizi iptal ettiniz mi? Paketinizi iptal ettiyseniz sizden ücret alamazlar.

Son fatura otomatik ödeme talimatınız açıksa ödenir. Eğer Turkcell'e talimat yaparsanız ödenmez. Çıkan faturaları takip edin. Öbür fatura döneminde Turkcell'e otomatik ödeme yapın. TT ile işleminiz sadece fatura olur. Ne olur ne olmaz borç sorgularsınız.

Hayır paketimi iptal etmedim çünkü kartı aldığım Turkcell bayisi otomatik olarak kapanır demişti ama güvenemedim. Hattı kapatmam mı gerekiyor?

Hattın numarasını taşıyarak Turkcell'e geçmediniz mi? Yeni numara aldıysanız TT iptal etmelisiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı