Operatör önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vodafone öneririm. Hiçbir yerde çekmeme gibi bir sorun yaşamadım(Bandırma'da yaşıyorum.). Yanımda uygulamasında da bir sürü kampanya oluyor ve çarktan çoğu zaman internet çıkıyor. Ayrıca 750 Dakika / 250 SMS / 7 GB'a 30TL veriyorum.

Oturduğunuz yere göre değişir biraz da. Gördüğünüz gibi herkesin her operatörden farklı bir derdi var. Örneğin yukarıdaki arkadaş Vodafone'dan hiç memnun değil çekmediğini söylüyor bende daha önce Turkcell de kullanmış biri olarak Vodafone'dan memnunum. Dediğim gibi oturduğunuz yer de bu seçimde rol oynuyor.

Arkadaşlar merkeze yakın oturuyorum sayılır yani çekmeme gibi bir sorun olur mu emin değilim. @piwi dediği gibi bazıları memnun bazıları da hiç memnun değil. Şimdi dediğim gibi Turkcell 4 GB internet (daha fazla da olabilir emin değilim) 1000SMS 1000DK 30TL vermeye değer mi?
Vodafone'de 30TL ile 25GB internet, 750dk 250SMS alınabiliyor. Kararsız kaldım. :D.

Arkadaşlar, telefon aldım da sizce hangi operatörü almalıyım? Bir de paket önerebilir misiniz? Bu arada faturalı değil.
Şehir merkezinde isen bence TT daha iyi. Hem daha ucuz hem "genelde" daha hızlı. Turkcell büyük şehirlerde özellikle Superbox denen şeyi kullananlar yüzünden gece 4 gibi bağlanmıyorsan çok yavaş.

Küçük ilçe, kasaba ve köyler için ise Turkcell çok daha iyi olur. TT ile arama bile yapılamayan yerde 160Mbps 4.5G sinyali aldığım yerler oldu 😀

Vodafone ise bence hiçbir şekilde alınmamalı.

(Ek olarak ben şu aralar Turkcell üzerinden 11GB için 34TL ödüyorum. Hız dışında sorunum yok. Yakın zamanda iyi bir tarife çıkarırsa TT geçeceğim. )

Edit: Anlık hız testi. Şehir merkezindeyim ve şebeke 5 diş yani tam kapasite çekiyor.
IMG_20201004_195947.jpg

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı