Operatör önerisi

cyLeX9

Picopat
Daha fazla  
Yakın zamanda operatör değiştirmeyi planlıyorum. Şu an D-Smart internetini kullanıyorum. Hangi operatöre geçmemi önerirsiniz?

Operatör derken ISS diyorsunuz sanırım. Ben 2 yıldır Turkcell Superonline kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. NetSpeed ucuz ve müşteri hizmetleri çok iyi diyorlar.

Evet öyle. Kullanıyorum aklındaki bütün soruları cevaplayabilirim.

Ben de geçmeyi düşünüyorum. Şu an ADSL2+ altyapıya sahibim ve 15 Mbps internet verebileceklerini söylüyorlar. Yakında fiber altyapı gelecek o yüzden tarife değiştirirken bir sıkıntı yaşar mıyım? Oyun için ping durumları nasıl? Eyüpte oturuyorum.

Ben de geçmeyi düşünüyorum. Şu an ADSL2+ altyapıya sahibim ve 15 Mbps internet verebileceklerini söylüyorlar. Yakında fiber altyapı gelecek o yüzden tarife değiştirirken bir sıkıntı yaşar mıyım? Oyun için ping durumları nasıl? Eyüpte oturuyorum.
İstanbul'dan İstanbul'a ise oyun sunucuları sıkıntı çekmezsin zaten. Onun dışında diğer oyunlarda sıkıntı çekmedim.

Tarifeye deyinecek olursak hiç bir sorun yok ki adam zaten daha yüksek para ödeyeceğin için hemen o işi halledecektir. Benim tarifem 3 dakika içerisinde değiştirilmişti. Hat sahibinin sesini duymak istiyorlar ama. :D

Fiber gelirse 100 Mbps falan o zaman onlarla görüşürsün ve hallederler.

Sorgulama yapıp ekran görüntüsü atın.
Ekran Görüntüsü (47).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı