Operatör önerisi

Makaleler
21
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Vodafone pardon "dolandırıcı" adlı firmanın çekmeme sorunlarından hattımdaki parayı durup durup çekmesinden bıktığım için operatör değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı paketleri olan hat önerir misiniz Bimcell bile olur ancak PTTcell'e kadar düşmem.

Aslında Vodafone iyi 7 senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım. Onun haricinde Turkcell'e geçiş yapabilirsiniz, çekim gücü oldukça iyi sadece fiyatlar biraz uçuk. Uygun bir paket illaki bulursunuz.

BimCell kullanıyorum, bir sıkıntım yok, Türk Telekom altyapısını kullanıyor, yaşadığım bölgede çekimi de kötü değil. Etrafınızdaki TT'lilere sorun çekme sorunu vs. yoksa geçebilirsiniz.
TT geçmek istemiyorum ama BimCell'de hat dökümü alabiliyor muyuz? Mesela gizli numaradan arayanların bilgileri çıkıyor o dökümde.

Aslında Vodafone iyi 7 senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım. Onun haricinde Turkcell'e geçiş yapabilirsiniz, çekim gücü oldukça iyi sadece fiyatlar biraz uçuk. Uygun bir paket illaki bulursunuz.
Öğrenciyim maalesef 20 TL bile bazen güç geliyor o yüzden Turkcell olmaz. Vodafone hattımda bulunan 25 TL'yi 250 MB'lık pakete kendi kendine dönüştürüp iadesini vermedi. Halbuki o tutara 4 GB internet paketi alınıyordu.

Hiç bilmiyorum, öyle bir şey olduğundan şimdi haberim oldu.
O döküm faturalı hatlarda oluyorsa BimCell'de faturalı yok, sadece faturasız tarifeler var.
Faturalı değil tüm hatlarda oluyor ki faturalıya tövbe, başımı kesseler yapmam.

Öğrenciyim maalesef 20 TL bile bazen güç geliyor o yüzden Turkcell olmaz. Vodafone hattımda bulunan 25 TL'yi 250 MB'lık pakete kendi kendine dönüştürüp iadesini vermedi. Halbuki o tutara 4 GB internet paketi alınıyordu.

Galiba aşım önleyiciyi diyorsunuz. Aynı şeyi bende yaşadım, evet kötü bir durum internetimi aşmaya yakın benden onaysız 20TL'ye 250 MB paket tanımladılar. Aradık herhangi bir iade yapılmadı. Ama müşteri hizmetlerinin acemiliği yüzünden iade sağladık yanlış bilgi vermişti.

Bende Vodafone'dan Bimcell'e geçtim, nedeni ise Vodafone'un gereksiz yere 3 defa 130 TL civarı fatura ödetmesiydi. O nedenle numaramı Bimcell'e taşıdım, mutluyum. Kısacası size de Bimcell öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı