Operatör önerisi

Hocam gnç yepyeni mega öneririm 75 TL 10 GB + 5 GB sosyal medya fakat alacağınız hıza değecektir en hızlı Turkcell, BİMCELL gibi markalar zaten Türk Telekom sadece adı değişiyor altyapı vs Türk Telekom ilk üçte Turkcell TT ve Vodafone var, Turkcell bütçeniz yetmiyorsa TT öneririm başka iyi alternatif yok çünkü.
TT 15 GB, 90TL
İnternet bitmedi demiştiniz. Ne kadar kalmışken otomatik paket alımı oluştu?
400MB falan, telefonun kullandığı veriyi görebiliyorum. Aşım olmadığına eminim.

Bu arada sınırsız mesajlaşma WhatsApp ve bip var TV+ gibi hizmetlere ayrıyeten GB veriyor bedava.
Bu tarz şeyler Vodafone ve Turkcell'de de var. Turkcell'in detaylarını bilmiyorum lakin Vodafone ücretsiz (sanırım 2 yıl veya sınırsız) Vodafone TV üyeliği, sınırsız WhatsApp gibi.

400MB falan, telefonun kullandığı veriyi görebiliyorum. Aşım olmadığına eminim.
Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü tam bu konu için? İnternetin henüz bitmemiş olmasına rağmen neden paket aşımı olduğunu?

Bu tarz şeyler Vodafone ve Turkcell'de de var. Turkcell'in detaylarını bilmiyorum lakin Vodafone ücretsiz (sanırım 2 yıl veya sınırsız) Vodafone TV üyeliği, sınırsız WhatsApp gibi.

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü tam bu konu için? İnternetin henüz bitmemiş olmasına rağmen neden paket aşımı olduğunu?
Vodafone'un müşteri hizmetlerine ulaşabilen bordo berelidir.

Önerim TeknosaCell olur. Türk Telekom'dan geçtim, gram fark yok. Kesinlikle öneririm. 60 TL'ye 15 GB + Sınırsız Whatsapp + Gece 5 GB + 1000 Dk ve Sms veriyorlar. Kesinlikle bakın derim. (Faturalı)
Faturalı istemiyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Önerim teknosacell olur. Türk Telekom'dan geçtim, gram fark yok. Kesinlikle öneririm. 60 TL'ye 15 GB + sınırsız WhatsApp + gece 5 GB + 1000 Dk ve SMS veriyorlar. Kesinlikle bakın derim. (faturalı)

Hocam zaten altyapı Türk Telekom'dan alıyor kısacası adını değiştiriyorlar normalde Türk Telekom sistemine bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı