Operatör önerisi

Bir senedir Vodafone kullanıyorum. Son 6 aydır Red tarifesindeyim. Aksine benim dip odamda tek çeken hat Vodafone. Tabi bölgelere göre farklılık gösteriyor.

hattımdaki parayı durup durup çekmesinden bıktığım için
Kendi kendine yeni internet paketi mi alıyor? Eğer öyleyse Turkcell de öyle. Aylık yaklaşık 5 lira mı 7.5 lira mı ne fatura aşımı durdurma özelliği var Vodafone'da. Müşteri hizmetlerini arayıp akıllı durma özelliği deyip fiyatını öğrenebilirsiniz.

Kendi kendine yeni internet paketi mı alıyor? Eğer öyleyse Turkcell de öyle. Aylık yaklaşık 5 lira mı 7.5 lira mı ne fatura aşımı durdurma özelliği var Vodafone'da. Müşteri hizmetlerini arayıp akıllı durma özelliği deyip fiyatını öğrenebilirsiniz.
İnternet bitmemişti.

Merhaba, Vodafone pardon "dolandırıcı" adlı firmanın çekmeme sorunlarından hattımdaki parayı durup durup çekmesinden bıktığım için operatör değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı paketleri olan hat önerir misiniz BİMCELL bile olur ancak Pttcell'e kadar düşmem.

Hocam yaş kaç ona göre önereceğim ve bütçe kaç GB internet istiyorsunuz.

Evet faturasız bütçe 60TL.

Hocam gnç yepyeni mega öneririm 75 TL 10 GB + 5 GB sosyal medya fakat alacağınız hıza değecektir en hızlı Turkcell, BİMCELL gibi markalar zaten Türk Telekom sadece adı değişiyor altyapı vs Türk Telekom ilk üçte Turkcell TT ve Vodafone var, Turkcell bütçeniz yetmiyorsa TT öneririm başka iyi alternatif yok çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı