İnan benim evdeki internetten daha hızlı Turkcell...Ben 15gb 500dk 50 sms 119₺
Annem 4 GB 500dk 100 sms 69₺
Bencede Vodafone olarak sesten yana hiçbir problem yok. Ama internet vasat.
İnan benim evdeki internetten daha hızlı Turkcell...Ben 15gb 500dk 50 sms 119₺
Annem 4 GB 500dk 100 sms 69₺
Bencede Vodafone olarak sesten yana hiçbir problem yok. Ama internet vasat.
Vodafone’nin avantajları:İnan benim evdeki internetten daha hızlı Turkcell...
Yerden kaynaklı olabilir belkide hocam bilemiyorum. + - tartışalım hiçbiri babamızın malı değil sonuçta.İnan benim evdeki internetten daha hızlı Turkcell...
Netgsm için hız sormussunuz onu da söyleyeyim. Ben çok büyük ilçede yaşamıyorum ama son zamanlarda biraz fazla seyahat etmem gerekti.
Benim evimde mobil operatörler pek başarılı değil evde 30/40 arasında dışarıda veya merkezi yerlerde 70/80 arasida dolaştı. Taşrada köye gittiğimde ise 90/95 Mbps bir hız aldım. Ping olarak bende pek başarılı değil gibi ama dh forum ve benim incelediğim konuda atan arkadaşta iyiydi. Bende sabit 40/50 ms arası geziyor.
Zaten canımı sıkanda yer. Ankara merkezde tam dört dörtlük çekmeyen hat nerde çekecek anlamış değilim. Boşa para veriyoz bunlara. Altyapı sıfır. Sadece çuval dolu para almayı biliyorlar.Netgsm için hız sormussunuz onuda söyliyim .Ben çok büyük ilçede yaşamıyorum ama son zamanlarda biraz fazla seyahat etmem gerekti.
Benim evimde mobil operatörler pek başarılı değil evde 30/40 arasında dışarıda veya merkezi yerlerde 70/80 arasida dolaştı. Taşrada köye gittiğimde ise 90/95 mbps bir hız aldım. Ping olarak bende pek başarılı değil gibi ama DH forum ve benim incelediğim konuda atan arkadaşta iyidi. Bende sabit 40/50 MS arası geziyor.
Yerden kaynaklı olabilir belkide hocam bilemiyorum. + - tartışalım hiçbiri babamızın malı değil sonuçta.![]()
Hocam farklı forum okuyomusunuz bilmiyorum ama DH forumdada Ankara için şikayet okudum. Acaba yoğun yerlerde Turkcell bant daraltması mı yapıyor.Zaten canımı sıkanda yer. Ankara merkezde tam dört dörtlük çekmeyen hat nerde çekecek anlamış değilim. Boşa para veriyoz bunlara. Altyapı sıfır. Sadece çuval dolu para almayı biliyorlar.
Bende öyle düşünüyorum. Yoğun yerlerde bir yavaşlatma var gibi.Hocam farklı forum okuyomusunuz bilmiyorum ama DH forumdada Ankara için şikayet okudum. Acaba yoğun yerlerde Turkcell bant daraltması mı yapıyor.
Ama kullanım yüksek? Neden yavaşlatsın ki?Bende öyle düşünüyorum. Yoğun yerlerde bir yavaşlatma var gibi.
Bilmiyorum ama hocam tutunmak istiyorlarsa gelişmeleri gerek. Ben internetten yana memnunum ama sesinde çözülmesi gerekiyor. 2024 voLte yok.Bende öyle düşünüyorum. Yoğun yerlerde bir yavaşlatma var gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.