Operatör önerisi

İnan benim evdeki internetten daha hızlı Turkcell...
Vodafone’nin avantajları:
-Çekim kalitesi yüksek.
-Konuşma kalitesi yüksek.
Dezavantajı ise:
-İnterneti çok vasat.

İnternetinin ağır olması beni bir tık uzaklaştırıyor. Yoksa konuşma yapan biri için çok iyi.

Netgsm için hız sormussunuz onuda söyliyim .Ben çok büyük ilçede yaşamıyorum ama son zamanlarda biraz fazla seyahat etmem gerekti.
Benim evimde mobil operatörler pek başarılı değil evde 30/40 arasında dışarıda veya merkezi yerlerde 70/80 arasida dolaştı. Taşrada köye gittiğimde ise 90/95 mbps bir hız aldım. Ping olarak bende pek başarılı değil gibi ama DH forum ve benim incelediğim konuda atan arkadaşta iyidi. Bende sabit 40/50 MS arası geziyor.

İnan benim evdeki internetten daha hızlı Turkcell...
Yerden kaynaklı olabilir belkide hocam bilemiyorum. + - tartışalım hiçbiri babamızın malı değil sonuçta.😅

Netgsm için hız sormussunuz onu da söyleyeyim. Ben çok büyük ilçede yaşamıyorum ama son zamanlarda biraz fazla seyahat etmem gerekti.
Benim evimde mobil operatörler pek başarılı değil evde 30/40 arasında dışarıda veya merkezi yerlerde 70/80 arasida dolaştı. Taşrada köye gittiğimde ise 90/95 Mbps bir hız aldım. Ping olarak bende pek başarılı değil gibi ama dh forum ve benim incelediğim konuda atan arkadaşta iyiydi. Bende sabit 40/50 ms arası geziyor.

Benim köydede sadece Vodafone çekiyor :D. Oda pek tatmin edici değil. Hız testi yaptığımda 0.6 1 Mbps civarı alıyordum. Ping ise 60-65 arası. Turkcell cidden bu konuda çok başarılı. 2 ayım daha var. Biraz daha düşünüp, kararımı vereceğim.

Netgsm için hız sormussunuz onuda söyliyim .Ben çok büyük ilçede yaşamıyorum ama son zamanlarda biraz fazla seyahat etmem gerekti.
Benim evimde mobil operatörler pek başarılı değil evde 30/40 arasında dışarıda veya merkezi yerlerde 70/80 arasida dolaştı. Taşrada köye gittiğimde ise 90/95 mbps bir hız aldım. Ping olarak bende pek başarılı değil gibi ama DH forum ve benim incelediğim konuda atan arkadaşta iyidi. Bende sabit 40/50 MS arası geziyor.

Yerden kaynaklı olabilir belkide hocam bilemiyorum. + - tartışalım hiçbiri babamızın malı değil sonuçta.😅
Zaten canımı sıkanda yer. Ankara merkezde tam dört dörtlük çekmeyen hat nerde çekecek anlamış değilim. Boşa para veriyoz bunlara. Altyapı sıfır. Sadece çuval dolu para almayı biliyorlar.

Zaten canımı sıkanda yer. Ankara merkezde tam dört dörtlük çekmeyen hat nerde çekecek anlamış değilim. Boşa para veriyoz bunlara. Altyapı sıfır. Sadece çuval dolu para almayı biliyorlar.
Hocam farklı forum okuyomusunuz bilmiyorum ama DH forumdada Ankara için şikayet okudum. Acaba yoğun yerlerde Turkcell bant daraltması mı yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı