Birinde biri var birinde biri yok. İnsanlara hep yarım hizmet veriyorlar. Aldıkları paralarda ortada.Bilmiyorum ama hocam tutunmak istiyorlarsa gelişmeleri gerek. Ben internetten yana memnunum ama sesinde çözülmesi gerekiyor. 2024 voLte yok.
Birinde biri var birinde biri yok. İnsanlara hep yarım hizmet veriyorlar. Aldıkları paralarda ortada.Bilmiyorum ama hocam tutunmak istiyorlarsa gelişmeleri gerek. Ben internetten yana memnunum ama sesinde çözülmesi gerekiyor. 2024 voLte yok.
Netgsm tarafı değilde Turkcell tarafı kendi müşterilerine daha hızlı internet vermek için bant daraltabilir. Ama tamamen varsayım. Şirketlerin aralarındaki sözleşmenin detayları hiçbir yerde yok. Açıklanmadan bilemeyiz.Ama kullanım yüksek? Neden yavaşlatsın ki?
Netgsm tarafı değil de Turkcell tarafı kendi müşterilerine daha hızlı internet vermek için bant daraltabilir. Ama tamamen varsayım. Şirketlerin aralarındaki sözleşmenin detayları hiçbir yerde yok. Açıklanmadan bilemeyiz.
Hocalarim bugün çok garip bir sonuçlayim.
Kullandığım en hızlı internet oldu şu an.
Benim test ise bu şekilde204 ne hocam n'aptınız santralin dibinden mi ölçtünüz![]()
Yok hocam normal bir şekilde arabadayım.204 ne hocam n'aptınız santralin dibinden mi ölçtünüz![]()
Aman hocam bu neymiş böyleHepsini kullandım,TT ve vodafone leş,hele ki vodafone Allah düşmanımın başına vermesin. Turkcell pahalıdır ama gerçekten kalite.
Benim test ise bu şekilde
Turkcell bide iPhone 14 proYok hocam normal bir şekilde arabadayım.
Bir keresinde öyle denemiştim daha düşük gelmişti.
Aman hocam bu neymiş böyle![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.