Çözüldü Operatör taşıma hangi gün yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller dilerim. Operatörümü değiştirmek istiyorum ayın 26'sı taahhüdün son günü (26 Temmuz 23.59-00.00 arası)
Operatörümü ne zaman taşımam gerekiyor cayma bedeli ödememek için?

Hattımı Online olarak taşıyabilir miyim ayrıca bayiye gidemiyorum cumartesi gününe denk geldiği için.

Ayın 26'sında taşıyabilirim yani değil mi? Cayma bedeli ödemem?

Üstteki arkadaş bana da önerdi ben pazar günü yaptım Vadafone'a hat taşıdım taahtütnamemin bitmesinede o zaman 13 gün vardı herhangi bir cayma bedeli ile alakalı aramadılar.

Ayın 26'sında taşıyabilirim yani değil mi? Cayma bedeli ödemem?

Son günü beklemenize gerek yok. 3-4 gün yeni hattı kullanamıyorsunuz taşıma vaktinde. Bence bir hafta öncesinde falan yapın. Cayma bedeli ödenmez.

Son günü beklemenize gerek yok. 3-4 gün yeni hattı kullanamıyorsunuz taşıma vaktinde. Bence bir hafta öncesinde falan yapın. Cayma bedeli ödenmez.

Şu an Türk Telekom kullanıyorum Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Şimdi taşırsam kesin olarak herhangi bir ücret ödemem değil mi?

Bu ayki fatura ödendi mi emin değilim, otomatik ödeme olduğu için takip etmiyorum. Fatura ödenmemişse ve operatör değiştirirsem bir sorun olur mu?

Otomatik ödeme ile son fatura ödendikten sonra otomatik ödemeyi iptal edin ve yeni hattın ilk faturasını manuel ödedikten sonra otomatik ödemeye geçirin. Ben hep öyle yaptım.

Otomatik ödeme ile son fatura ödendikten sonra otomatik ödemeyi iptal edin ve yeni hattın ilk faturasını manuel ödedikten sonra otomatik ödemeye geçirin. Ben hep öyle yaptım.

Ödeme tarihi ile taahhüt bitim tarihi aynı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…