Operatöre TL yüklerken kart bilgilerini verdim

sg07

Picopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Merhaba. Dün operatörüme TL yüklemeye çalışırken, Google'da en üstte çıkan siteye tıkladım. Site operatörün sitesinin aynısı gibiydi. Kart bilgilerimi verdim, sonra sitede bir hata oluştu ve site hata verdi. Aradan bir saat geçtikten sonra Papara kartımdan 379 TL'lik Udemy harcaması yapılmaya çalışılmış. Ben de ardından kartımı silip yeni kart başvurusunda bulundum. Kart bilgilerimi verdiğim site arayınca çıkmamaya başladı. Ben bu siteyi herhangi bir yere şikayet edebilir miyim?

Merhaba. Dün operatörüme TL yüklemeye çalışırken, Google'da en üstte çıkan siteye tıkladım. Site operatörün sitesinin aynısı gibiydi. Kart bilgilerimi verdim, sonra sitede bir hata oluştu ve site hata verdi. Aradan bir saat geçtikten sonra Papara kartımdan 379 TL'lik Udemy harcaması yapılmaya çalışılmış. Ben de ardından kartımı silip yeni kart başvurusunda bulundum. Kart bilgilerimi verdiğim site arayınca çıkmamaya başladı. Ben bu siteyi herhangi bir yere şikayet edebilir miyim?

Sitenin adresini bilmiyorsan biraz zor.

Hocam artık bu tuzaklara düşmeyin lütfen. Sitenin adresini arama geçmişinden bakın. Orada o sitenin de linki vardı ya da siteyi de kapatmış olabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı