Opera'ya hayır

İsteyen istediğini kullansın bu kadar "Opera'ya hayır!" denmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca Opera'nın yavaş olduğundan bahsetmişsiniz; Normal Opera normal çalışırken GX sürümü düzgün çalışmıyor. Ayrıca yavaş.

Veri çalma olayını ise bilmiyorum.

Herhangi bir tarayıcıya "Hantal ve yavaş" denmesini hiç mantıklı bulmuyorum. Forumda herkesin hızlı ve hafif dediği tarayıcılar en azından benim sistemimde aşırı yavaştı. Uzun süre Opera kullandım ve hızından gayet memnundum. Güvenlik sorunları sebebi ile Edge'e geçtim.

Hantal ve yavaş ha? Senin uyduruk bir bilgisayarın varsa Opera ne yapsın? Hız konusunda Opera'yı geçen görmedim. Bence biraz daha arkasından atıp tutun, yetmez bu size!
Adamın bilgisayarı bu:
CPU: Ryzen 9 5950X ,Anakart: TUF X570 Plus ,RAM: PNY XLR8 ,Ekran Kartı: ROG RTX 3090 ,SSD: Samsung 980 Pro 2TB ,Kasa: TUF GT301 ,Sıvı Soğutma: Asus ROG Strix LC 120.

Adamın bilgisayarı bu:
CPU: Ryzen 9 5950X ,Anakart: TUF X570 Plus ,RAM: PNY XLR8 ,Ekran Kartı: ROG RTX 3090 ,SSD: Samsung 980 Pro 2TB ,Kasa: TUF GT301 ,Sıvı Soğutma: Asus ROG Strix LC 120.
O zaman ayarlarından bir şeyleri yanlış yapmıştır. Ben 2 kere bilgisayar değiştirdim ve ikisinde de chrome aşırı yavaş fakat opera'yı denediğimde hızı fark ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı