Opera'ya hayır

Opera en yavaşı asıl, Chrome "aşırı yavaş" ise neden tüm tarayıcılar chromium tabanlı? kimse chrome gibi stabil bir tarayıcı yapamıyor çünkü.
Emin misin? Bende chrome yavaş çalışıyor fakat opera gayet hızlı. Sistemden sisteme değişiyordur bence.

Windows 10 kullanıyorsun telemetry ile dolu, Google kullanıyorsun aramaların reklam şirketlerine satılıyor, Whatsapp kullanıyorsun metadatan yine satılıyor reklam şirketlerine, Sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorsun bunlar senin hakkında daha fazla bilgi alınmak için kullanılıp reklam olarak geri dönüyor, ve daha binlercesi varken bir Opera yaptı diye "hücuum" diye saldırmak saçma değil mi? Opera'yı kesinlikle sevmem ve kullanmam yanlış anlamayın.

Windows 10 telemetri güvenlik seviyesine ayarladım. WhatsApp kullanmıyorum. Sosyal medya hesabım yok. Google kullanmıyorum, DuckDuckGo kullanıyorum. Oldu mu .

Windows 10 telemetri güvenlik seviyesine ayarladım. WhatsApp kullanmıyorum. Sosyal medya hesabım yok. Google kullanmıyorum, DuckDuckGo kullanıyorum. Oldu mu .
Güvenlik diye ayarladınız diye telemetry uçup gitmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…