Opera'ya hayır

Merhabalar. Opera bildiğimiz üzere güvenlik ihlalleri yapıyor. Veri satıyor. Hantal ve yavaş.

Don’t use Opera browser Because Privacy Threat


















Ben de eski mağdurlardanım. Düşüncelerinizi almak isterim.
Linç değil düşünce.
Windows 10 kullanıyorsun telemetry ile dolu, Google kullanıyorsun aramaların reklam şirketlerine satılıyor, Whatsapp kullanıyorsun metadatan yine satılıyor reklam şirketlerine, Sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorsun bunlar senin hakkında daha fazla bilgi alınmak için kullanılıp reklam olarak geri dönüyor, ve daha binlercesi varken bir Opera yaptı diye "hücuum" diye saldırmak saçma değil mi? Opera'yı kesinlikle sevmem ve kullanmam yanlış anlamayın.
 
Windows 10 kullanıyorsun telemetry ile dolu, Google kullanıyorsun aramaların reklam şirketlerine satılıyor, WhatsApp kullanıyorsun metadatan yine satılıyor reklam şirketlerine, sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorsun bunlar senin hakkında daha fazla bilgi alınmak için kullanılıp reklam olarak geri dönüyor, ve daha binlercesi varken bir Opera yaptı diye "hücuum" diye saldırmak saçma değil mi? Opera'yı kesinlikle sevmem ve kullanmam yanlış anlamayın.

Windows 10 telemetri güvenlik seviyesine ayarladım. WhatsApp kullanmıyorum. Sosyal medya hesabım yok. Google kullanmıyorum, DuckDuckGo kullanıyorum. Oldu mu ;).
 
Çok iyi görünüyordu ama Edge'e geçmiştim. Kaldırayım bari. :)

1617949040228.png

Güvenlik diye ayarladınız diye telemetry uçup gitmiyor ama 🙂
Hocam Linux'te Safari nasıl kullanıyorsunuz, User-Agent nasıl ayarladınız? :D
 

Geri
Yukarı