Opera'ya hayır

TOR aşırı güvenli değil mi ya?
Evet güvenli ama bir kez kullandım ve aşırı yavaş olduğunu gözlemlemiştim. O sorun hala devam ediyor mu?
Sayilmaz, 3 rastgele sunucudan gecirip kimliginizi sifreliyor, hic sayilmaz...
Bir kere daha şans verebilirim TOR'a.

TOR kullandığım için herhangi bir yasadışı işlem yapmış olmam değil mi? Millet derin ağa girmek için kullanıyormuş onu. Pek bilmiyorum bu konuları

Evet güvenli ama bir kez kullandım ve aşırı yavaş olduğunu gözlemlemiştim. O sorun hala devam ediyor mu?

Bir kere daha şans verebilirim TOR'a.

TOR kullandığım için herhangi bir yasadışı işlem yapmış olmam değil mi? Millet derin ağa girmek için kullanıyormuş onu. Pek bilmiyorum bu konuları
Yasadışı bir şey yapmazsın ama, Tor günlük kullanıma pek uygun değil.

Tor yasal, internet de. Internetle yasal ve yasal olmayan seyler yapabilirsin. Yasal seyler icin kullanirsan sorun olmaz.

Firefox'un daha da özelleştirilmiş hâli olarak orta düzey "Fennec" ve sıkı güçlendirilmiş hâli olan "Mull" öneririm. F-Droid mağazasında bulabilirsiniz. Arama motoru olarak ben, Duckduckgo (DDG) kullanıyorum her yerde. Mecbur kalırsam da Google nadiren.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı