Opera'ya veri satıyor deyip Chrome önermek

Merhaba, geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı, "Opera vs Chrome vs Edge" diye ve birçok kişi Opera'ya veri satıyor deyip Chrome veya Edge öneriyordu. Chrome ve Edge de fazlasıyla ver satıyor ve bunu ben demiyorum, kendi gizlilik politikaları diyor. Neden Opera'ya veri satıyor deyip Edge veya Chrome öneriyorsunuz? Mantıksız değil mi?

Hocam aynı şey WhatsApp içine olmadımı millet telegrama sapık gibi atladı.

Ne veriymiş arkadaş ya. Şu anda olduğumuz forumda sizden veri alıyor, o zaman burayı da kullanmayalım. Şu kafadan ne zaman çıkacaksınız acaba? Yok o veri çalıyor yok bu veri çalıyor.

Verilerin alınma sebeplerinin en büyük sebebi reklam çalışmaları. Size daha ilgi çekici reklamlar sunmak için sevdiğiniz şeyleri, arattığınız şeyleri ve ilginiz olabilecek şeyleri size reklam olarak gösteriyorlar. Bunu da sizin yaptığınız aramalar vb. şeylerdeki anahtar kelimeleri kullanarak yapıyorlar. Bunda illegal bir durum yok.

Ne veriymiş arkadaş ya. Şu anda olduğumuz forumda sizden veri alıyor, o zaman burayı da kullanmayalım. Şu kafadan ne zaman çıkacaksınız acaba? Yok o veri çalıyor yok bu veri çalıyor.

Verilerin alınma sebeplerinin en büyük sebebi reklam çalışmaları. Size daha ilgi çekici reklamlar sunmak için sevdiğiniz şeyleri, arattığınız şeyleri ve ilginiz olabilecek şeyleri size reklam olarak gösteriyorlar. Bunu da sizin yaptığınız aramalar vb. şeylerdeki anahtar kelimeleri kullanarak yapıyorlar. Bunda illegal bir durum yok.
Önemli iş maillerini önemli hesaplarını patlatsınlar değil mi? Hiç bir şey yok. 🤣

Bu arada şu veri toplama grafiğinide buraya bırakayım.
whotracksme-online-chart-trackers.png

Şu video'yuda buraya bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Conficker Belasi çok mu komik hocam?

Önemli iş maillerini önemli hesaplarını patlatsınlar değil mi? Hiç bir şey yok. 🤣
Google benim iş maillerimi mi patlatacak? :D

Dostum, kimsenin derdi senin hangi firmada çalıştığın, ne olduğun değil. İnsanlar kendilerini çok büyük görüyorlar lakin hiç bir şey değiliz. Adamlar için sadece bir para getirisiyiz. Bundan dolayı sana reklam gösteriyor ve bu reklamları sana uygun yapmaya çalışıyorlar. Kendini çok kasmana gerek yok senle büyük firmalar uğraşmaz, sana takmış ya da oltasına almış bir kişi varsa yapabilir ona bir şey diyemeyiz.

En mobil tarayıcı Chrome olduğu için Chrome kullanılmalıdır. Bütün tarayıcılar bilgilerinizi depoluyor ve satıyorlar merak etmeyin.
Biliyoruz.
Google benim iş maillerimi mi patlatacak? :D

Dostum, kimsenin derdi senin hangi firmada çalıştığın, ne olduğun değil. İnsanlar kendilerini çok büyük görüyorlar lakin hiç bir şey değiliz. Adamlar için sadece bir para getirisiyiz. Bundan dolayı sana reklam gösteriyor ve bu reklamları sana uygun yapmaya çalışıyorlar. Kendini çok kasmana gerek yok senle büyük firmalar uğraşmaz, sana takmış ya da oltasına almış bir kişi varsa yapabilir ona bir şey diyemeyiz.
Dostum zaten kimsenin senin veya benim verilerimi umursadığı yok sadece reklam ve para için satıyorlar ayça22 kamera açtı gibi bir reklam görürsen şaşırma. Ayrıca ben böyle bir tartışma çıkmasın diye tarafsız yaklaştım ama yine aynı tartışmaya geri döndük.

Son düzenleme:
Merhaba, geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı, "Opera vs Chrome vs Edge" diye ve birçok kişi Opera'ya veri satıyor deyip Chrome veya Edge öneriyordu. Chrome ve Edge de fazlasıyla ver satıyor ve bunu ben demiyorum, kendi gizlilik politikaları diyor. Neden Opera'ya veri satıyor deyip Edge veya Chrome öneriyorsunuz? Mantıksız değil mi?
Veri satıp satmaması pek umurumda değil ama sistemimde çok yavaş çalışıyor. Edge geçtim rahatladım.

Veri satıp satmaması pek umurumda değil ama sistemimde çok yavaş çalışıyor. Edge geçtim rahatladım.
Hocam ben zaten onu demiyorum Opera'ya veri satıp deyip kulaktan dolma bilgilerle Edge veya Chrome hiç veri satmıyor diyenlerden bahsediyorum.
Opera'nın adını çıkaran mesele nedir? Merakımdan soruyorum. Epey uzun bir süre Opera tarayıcı kullandım. Özelliklerini seviyordum.
Hocam bazı söylentiler var veri satıyor diye kullanmaya devam edebilirsiniz sorun çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı