Oppo A16 Android 12 güncellemesi alacak mı?

• Konuyu başlatan 569801
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 5.322
@491824 Sorun RAM değil. A57 ile A16 neredeyse birebir aynı cihazlar ama A57 Android 12.
Sanırsam sebep RAM frekansı falan, çünkü A57 ColorOS 12.1 ile geliyor. Ama A16 11.1 ile gelip başka hiçbir sürüm almadı. Belki Oppo öyle istemiş de olabilir bilemeyiz. Şimdi ben şöyle bir konuda takıldım ve fikrinizi almak istiyorum. Oppo'nun çoğu Helio G35 işlemcili telefona ColorOS 13 verecek olması durumu var biliyorsunuz. Benim A74 bile hatta A16s bile alacak. Bu kadar düşük bir işlemci Android 13 alabiliyor iken Realme C25s nasıl Realme UI 4.0 alamıyor? Fikriniz nedir :D?

Alakası yok. İkisinde aynı RAM var.

12.1 ile gelmesi mazeret değil. 3 GB RAM sınırı var diye bir durum yok. Pek çok 3 GB RAM'li Android cihaz var 12 kullanan.

Bilinçli yapılan şeyler bunlar, donanım kaynaklı değil.
3 GB RAM sınırı diye bir durum var diye biliyorum. Çünkü Google 4 GB RAM ve üstüne Android 12, 3 GB modellere ise 12 Go verileceğini belirtmişti. Sınırı yoksa da şuna bağlayabiliriz, A16 uygun fiyatlı, A57 ona göre biraz daha pahalı. Fiyat performans işte.

Yahu aynı telefonlar ne fiyat performansı. A03s 3 GB RAM'li Android 13 aldı hala RAM diyorsun.
Yahu Shiftdelete.net YouTube kanalında adamlar çırpınıyordu yok Google sınır koydu diye. Ne yalancı bunlar arkadaş. Bir de A03s Samsung bir telefon ve Samsung baya destek sağlıyor telefonlara. Oppo asla onlar gibi olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı