Bu fiyata alacağın telefonların neredeyse hepsi benzer performans verir zaten. Alan kişi 7/24 oyun oynamayacaksa zaten işi olmaz o kadar oyun moduyla, günlük kullanım için daha ideal.
Hocam söylediğiniz bütçeye göre 2. El telefon önerecektim, çünkü bu telefonların hepsi 1 yıl geçmeden çöp olur. 2. El önerebileceğim telefonlar:
iPhone 7 (veya 7 Plus.)
Samsung Galaxy S10 (veya S10+)
Hocam söylediğiniz bütçeye göre 2. el telefon önerecektim, çünkü bu telefonların hepsi 1 yıl geçmeden çöp olur. 2. el önerebileceğim telefonlar:
iPhone 7 (veya 7 Plus.)
Samsung Galaxy S10 (veya S10+)
1.5-2 yıl idare etsin diyorsanız bir şey diyemem. Özelliklerini vs. Tam olarak bilmiyorum ama bu üçünün içinden ya Oppo'ya da Xiaomi almanız daha iyi olabilir. Vivo'ya hiç bulaşmayın.
1.5-2 yıl idare etsin diyorsanız bir şey diyemem. Özelliklerini vs. tam olarak bilmiyorum ama bu üçünün içinden ya Oppo'ya da Xiaomi almanız daha iyi olabilir. Vivo'ya hiç bulaşmayın.
1.5-2 yıl idare etsin diyorsanız bir şey diyemem. Özelliklerini vs. Tam olarak bilmiyorum ama bu üçünün içinden ya Oppo'ya da Xiaomi almanız daha iyi olabilir. Vivo'ya hiç bulaşmayın.
Bu fiyata alacağın telefonların neredeyse hepsi benzer performans verir zaten. Alan kişi 7/24 oyun oynamayacaksa zaten işi olmaz o kadar oyun moduyla, günlük kullanım için daha ideal.