Oppo A55 ColorOS 12 geldi

Oppo A55 ColorOS 12 gelmiştir burada olumlu/olumsuz yönlerini paylaşalım. 👇

Eki Görüntüle 1539775
Realme UI 3.0 ile Color OS 12 neredeyse aynı diye biliyorum bu yüzden yorum yapacağım. Arayüz çok hızlı, iyileştirmeler süper. Arka planlarımıza göre renk değişmesi zaten süper bir şey. Bildirim paneli, ses kontrolleri, Bluetooth ayarları süper. Oyun performansı arttı bende. Kısacası sorun yaşamazsınız. Ama eğer yavaşlama yaşarsanız format atın. Yeni Android sürümü yavaşlık getirebiliyor. Ben hep formatlarım ve sorun çözülür. Realme C25S kullanıyorum.

Hâlen yükleniyor %75..
Bu arada sakın güncelleme menüsünden çıkmayın bazı insanlarda güncelleme geri gitmiş aman diyeyim. Kaybetmeyin güncellemeyi :D.

Arkadaşlar ColorOS 12 yüklendi. "RAM attırma özelliği" olmak üzere tüm hepsini beğendim. Yavaşlama yok telefon gayet hızlı. Teşekkürler hepinize.

Bende güncellemeyi yazdığım saat itibarıyla kurdum ama bende takılma yapıyor nedense telefon modeli de aynı Oppo A55 neden yapıyor olabilir acaba?

Bende de 4 GB var. Realme C25s. Annemde Oppo A74 var. Ona aslında Color OS 12 gelmesi lazımdı çoktan. Ama hala gelmedi. Ve RAM yükseltmesi var xd.

Bildiğim kadarıyla A74'te ColorOS 11'de "RAM attırma özelliği" zaten vardı. ColorOS 12 ile diğer cihazlara geldi diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı