Oppo A55 recovery menüde kaldı

uhraniers

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonum oppa a55. telefonum kapandı ve Recovery'de kaldı. Eskiden de aynı sorun vardı ses tuşları bozulduğunda otomatik bastığı için açılırken kalıyordu. Şimdi ses tuşlarında sıkıntı yok ama telefon açılırken recovery menüde kalıyor. Birkaç kez güvenli modda başlatabildim telefonu yere vura vura. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Telefonum oppa a55. telefonum kapandı ve Recovery'de kaldı. Eskiden de aynı sorun vardı ses tuşları bozulduğunda otomatik bastığı için açılırken kalıyordu. Şimdi ses tuşlarında sıkıntı yok ama telefon açılırken recovery menüde kalıyor. Birkaç kez güvenli modda başlatabildim telefonu yere vura vura. Ne yapmam gerek?
Güç ve ses açma tuşlarına 20 saniye kadar basıp bekleyin.Yada cihazın şarjını harcayın.

Güç ve ses açma tuşunu denediniz mi?

Hocam Online Update attım bir 5 saat acmadim telefonu sonra açtım ilk basta yine kendi kendine guvenli modda basladi sonra duzgun açıldı ve ses kisma tusu takili kalmis surekli ses kisiliyordu ses tuşunu bir uygulama yukleyip işlevini iptal ettim haftaya tamir ettireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı