Oppo A5S nasıl daha iyi hale getirilir?

Şunu kurun;

İlkine n yazın sonra hepsine y yazın. Ardından tekrar deneyin.

Yaptım hocam bir şey olması lazımmı program kapandı sonra 3 tane seçenek çıktı.
Ve yine aynı hata.

1687362821507.png

Son düzenleme:

Yine aynısını diyor hocam.

1687366741561.png

Hocam burada birşymi açmam lazım telefonda

Adım 10. bu komutla bağlı cihazların listesini göreceksiniz. Telefonunuzun seri numarası belirirse, doğru yoldasınız ve bir sonraki adıma hazırsınız. Telefonunuz listede yoksa, sürücülerin yüklü olmadığını gösterir. Daha fazla işlem için, sürücülerinizi düzeltmeye devam etmeniz gerekecek, ardından telefonunuz listede listelenebilir.

Adım 11. telefonunuz yukarıdaki komut tarafından tanındıktan sonra, önyükleyicinin kilidini aşağıdaki komutla açmaya başlayın:
not: Bu, telefonunuzdan her şeyi silecektir.

Ben direk kodu yapıştırdım?

Yine aynısını diyor hocam.

Eki Görüntüle 1830749

Hocam burada birşymi açmam lazım telefonda

Adım 10. bu komutla bağlı cihazların listesini göreceksiniz. Telefonunuzun seri numarası belirirse, doğru yoldasınız ve bir sonraki adıma hazırsınız. Telefonunuz listede yoksa, sürücülerin yüklü olmadığını gösterir. Daha fazla işlem için, sürücülerinizi düzeltmeye devam etmeniz gerekecek, ardından telefonunuz listede listelenebilir.

Adım 11. telefonunuz yukarıdaki komut tarafından tanındıktan sonra, önyükleyicinin kilidini aşağıdaki komutla açmaya başlayın:
not: Bu, telefonunuzdan her şeyi silecektir.

Ben direk kodu yapıştırdım?

Şunu indirin;

Dosyayı çıkartın. İçindeki oppo_latest_driver_V1 klasörünü masaüstüne atın.

Alt köşedeki Windows simgesine sağ tıkla. Aygıt Yöneticisi'ni seç. Çıkan pencereyi atar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı