Oppo A74 vs Note 10s vs Note 10 5G

Bütçe
3.500 - 5.000 TL
Selamlar herkese, evet geçenlerde S20 FE için konu açmıştım fakat maalesef telefonum iyice berbat hale geldiğinden ötürü Vodafone'da stoğa girmesini bekleyemeyeceğim, acilen de telefona ihtiyacım var ve bildiğiniz üzere 3.500 TL'yi geçen telefonlarda taksit yapılmıyor bu yüzden bütçeyi düşürüp sıkışıp kaldım. Başlıkta belirttiğim üç telefon bulunuyor, içlerinden hangisinin daha iyi olacağını önerebilirseniz sevinirim, başka öneriniz var ise değerlendirebilirim. Ek olarak 3.500 TL dedim fakat Vodafone tarafında belirttiğim telefonlar 4.000-5.000 TL arasında fiyatlara sahip bu sebepten ötürü çok fazla bu fiyatları geçmeden eğer faturaya taksit seçeneği var ise değerlendirebilirim önerebileceğiniz telefonları. Şimdiden teşekkürler herkese.

Hocam Oppo A74 alın en iyisi o şuan 3000 tllerde 5000 TLde en iyisi S20 FE Snapdragon fakat 3 taksit yapılıyor buna S20 FE alabiliyorsanız onu alın çünkü arada devasa fark var.
Bu arada bankadan kredi çekip öyle taksit taksit ödeyebilirsiniz kredinin türü nakit avans.

Sırasıyla Note 10s, 9T ve Vivo Y20 öneririm hocam ama önerirken içim acıdı onu da not düşeyim.
Yukarıdaki cihazların en iyisi Note 10s, en kötüsü Vivo Y20.
9T ikisi arasında diyelim.

Aralarından en iyisi Redmi Note 10S. Note 10 5G ile POCO M3 Pro 5G aynı cihazdır. POCO daha ucuz oluyor internette.

Kredi çekemem maalesef, ek olarak Vodafone üzerinde stokta yok maalesef S20 FE. Ek olarak herkes Note 10s demiş Oppo A74 deme sebebinizi öğrenebilir miyim? Ne ekstrası var tam olarak?

Aynı şekilde benim önerilerimde.

Note 10s ile 9T arası olarak, bulursanız POCO M3 Pro 5G önerebilirim.
Vodafone üzerinde var M3 Pro 5G, aynı şekilde taksit de sağlanabiliyor yani önerilere alabilirim. Ne farkı var diğerlerine göre? Neye göre önerdiniz acaba bunu? Note 10S'e göre 1 TL daha pahalı aylık ücreti.

Hocam aslında Note 10S'den daha ucuz bir model internet üzerinde bu sebeple önermiştim.

Eğer fiyatları arasında fark yoksa Note 10s kamera ve ekran olarak daha iyi bir cihaz olduğu için Note 10s almanız daha iyi olur.

Vodafone üzerinde var M3 Pro 5G, aynı şekilde taksit de sağlanabiliyor yani önerilere alabilirim. Ne farkı var diğerlerine göre? Neye göre önerdiniz acaba bunu? Note 10S'e göre 1 TL daha pahalı aylık ücreti.
Vodafone dışında M3 Pro genelde 2800-2900 TL civarlarında olduğundan öneriyorum. Aynı cihaz olan Redmi Note 10 5G biraz daha pahalı oluyor. Performansta Helio G95, batarya verimliliği konusunda da Dimensity 700 daha iyi. Ancak Vodafone şartlarında Note 10S daha uygun.

Hocam aslında Note 10S'den daha ucuz bir model internet üzerinde bu sebeple önermiştim.

Eğer fiyatları arasında fark yoksa Note 10s kamera ve ekran olarak daha iyi bir cihaz olduğu için Note 10s almanız daha iyi olur.
Yok hocam, Vodafone 4.680 TL'ye satıyor. Çok büyük bir fiyat farkı yok Note 10s, Note 10 5G ve M3 PRO 5G ile arasında. Teşekkür ederim öneriler için çok yüksek ihtimal ile alacağım kısa süre içerisinde Note 10s'i. 128 GB ile 64 GB arasında çok büyük bir fark var mı? 128 GB olan modeli stokta olmayabilir.

Dostlar Samsung A32 veya A51 önerir miydiniz Note 10s yerine? Şunu da ekleyeyim öyle profesyonel oyun oynamıyorum canım sıkılınca girer, yarım saat veya bir saat oynar çıkarım. Ek olarak Redmi yazılımı sorunlu olduğu için A32, A51 düşündürttü siz ne diyorsunuz? @drmstafaa @C_A_L_L_A_N_D_O_R

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…