464718
Decipat
Yok hocam, Vodafone 4.680 TL'ye satıyor.çok büyük bir fiyat farkı yok Note 10s, Note 10 5G ve M3 Pro 5G ile arasında. Teşekkür ederim öneriler için çok yüksek ihtimal ile alacağım kısa süre içerisinde Note 10S'i. 128 GB ile 64 GB arasında çok büyük bir fark var mı? 128 GB olan modeli stokta olmayabilir.
Dostlar Samsung A32 önerir miydiniz Note 10s yerine? Şunu da ekleyeyim öyle profesyonel oyun oynamıyorum canım sıkılınca girer, yarım saat veya bir saat oynar çıkarım. Ek olarak Redmi yazılımı sorunlu olduğu için A32 düşündürttü siz ne diyorsunuz? @drmstafaa @Elan Morin Tedronai
Hocam A32 asla önermem rakiplerine göre çok geride bir model 3000 TL'ye en iyi model Oppo A74 işlemcisi vb daha iyi 3000 TL'nin kralı zaten bence S20 FEnin stoğa girmesini beklersen daha iyi olur çünkü arada devasa bir fark var ve daha uzun süre kullanabilirsin gerçekten telefonun olmasa da S20 FE stoğa girmesini beklemeğe değer ben kendimi tutup beklerdim stoğa girmesini çok çok daha hızlı bir işlemcisi var ve ekranı 120 Hz yağ gibi akıyor ekranı.