Oppo almayın!

POCO da yazılım açısından sorunlu hocam.
Performansı yine iyi ama en iyi yazılım olan MIUI (!) sağ olsun tam performans veremiyor cihazlar. @SEMIKAANCAKIR
ayrıca tavsiyem 90 değil 60 oynayım x3 nfc varsa.
cihaz çok kasmaya başlıyor yoksa uzun vadede.

Hocam benim 3.2K ya aldığım POCO X3 telefon akıcı grafik de 90FPS HDR da 60FPS oynayabiliyorum. POCO X3 Pro da 3.8k civarına alınabiliyor. Ancak alınacak tek telefon bu ikisi gibi duruyor.

Hocam X3 NFC de 90FPS Config'le oynanıyor yanlış bilgi vermeyin ve asla sabit FPS vermiyor babam 1.5 sene kullandı X3 NFC'yi yazılımsal olarak her güncellemede saçma sapan donma kasmalar geliyor ki X3Pro kullanıcılarının çoğu ısınma konusundan şikayetçi önermek pek mantıklı değil bu telefonu.

Çok haklısınız, 1800 TL'ye sıfır telefon alabilmek iyi bir şey, bende 2.el iPhone 6 var 1200 TL'ye almıştık, beklentilerimizi fiyata göre belirlemeliyiz, mesela ben 2016'nın telefonu olan ve 2. el olan bir telefondan üstün bir performans bekleyemem.

Gittiğim mağazada F/P ürünü olarak en iyisi buydu diye aldım. Ayrıca elektronik eşyalara değerinden fazla para istiyorlar o yüzden F/P ürün bakıyorum.

F/P üründe 1-2 sene gider hocam araba fiyatına satılan telefonlar varken F/P telefondan kasma donmama beklemek bile saçma.

P13 Blue ile Pubg Mobile 60 FPS oynamıştım (daha elime ulaşalı 1-2 saat olmuştu. İlk testim idi.) Sizin kötü dediğiniz model aslında iyi kullanımlar da size yeterli gelecektir. Kötüleme sebebinizi anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…