Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 Bugün çıldırttı bizi konumu açıyoruz sürekli dönüyor bir şeyler yapıyor yolu tutmuyor. Yolla beraber ilerlemiyor telefonuma ne yaparsam bu problemi çözebilirim? Teşekkürler.
Bugün çıldırttı bizi konumu açıyoruz sürekli dönüyor bir şeyler yapıyor yolu tutmuyor. Yolla beraber ilerlemiyor telefonuma ne yaparsam bu problemi çözebilirim? Teşekkürler.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 28 Ocak 2022 #2 Konumlar için pil korumasını kapattınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 rofl dedi: Konumlar için pil korumasını kapattınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiç öyle bir ayar yapmadım aslında böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyorum. Artı 0 Eksi
rofl dedi: Konumlar için pil korumasını kapattınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiç öyle bir ayar yapmadım aslında böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyorum.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 28 Ocak 2022 #4 Ayarlar> Pil> Özel Güç Tüketimi Koruması> iSharing> Arka Planda Çalışmaya İzin Ver Ayarlar> Pil> Güç Tasarrufu Modu> Kapalı (gerekirse) Ayarlar> Pil> Akıllı Güç Tasarrufu> Kapalı (gerekirse) Genişletmek için tıkla... Bu yönergeleri izler misiniz? Artı 0 Eksi
Ayarlar> Pil> Özel Güç Tüketimi Koruması> iSharing> Arka Planda Çalışmaya İzin Ver Ayarlar> Pil> Güç Tasarrufu Modu> Kapalı (gerekirse) Ayarlar> Pil> Akıllı Güç Tasarrufu> Kapalı (gerekirse) Genişletmek için tıkla... Bu yönergeleri izler misiniz?