Oppo Enco Buds 2 alınır mı?

Bu kulaklıkta amacım müzik dinlemek ve konuşma yapmak, sizce üzer mi?

Enes özen incelemiş bir bakın bence... Ama bana kalsa silikonsuzlar daha güzel hem de daha sağlıklı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enes özen incelemiş bir bakın bence... Ama bana kalsa silikonsuzlar daha güzel hem de daha sağlıklı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani alınır mı? Diyosun.

Yani alınır mı? Diyosun.

Bir de silikon çıkıyor mu?

Vallahi hocam aldım ben kulaklığı gayet F/P'ye benziyor.

Müzikte üzmez de konuşma yapma kısmında özellikle dış mekanda üzebilir.

Fazla konuşma yapmayacağım hocam zaten önceliğim müzik tabii ki.

Epeyden baktım da pek üst düzey değilmiş ama memnun olanlar var. İnşallah iyi bulursunuz bende de Oppo enco Air 2 var onu bile yetersiz buldum fiyatına vs bakarsak yani.

Bende araştırdım bütçeme göre en iyisi bu vardı bende beğendim şeklini videolardaki adamlarda beğeniyordu F/P ürünü diyorlardı bende aldım.

Kardeşime aldım geçtiğimiz aylarda, kendisi memnun olduğunu söylüyor. F/P açısından güzel ancak iPhone uygulamasına bağlanmıyor, yani ince ayar yapamıyorsunuz bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı