İnceleme Oppo Enco Buds W12

Hocam kesinlikle bunu tavsiye ederim 450 TL şu anda ki eğer Papara ile alırsanız 428 TL oluyor. Yani alınır net derim.

Papara'nın bu kulaklıkla ne alakası var? Yakında Papara kartım geliyor. Bir de ben 495 TL gibi bir fiyata buldum, siz nerden aldınız?

GittiGidiyor'da %5 nakit geri ödüyor hocam, onunla beraber 428 TL ediyor.
Hocam indirimi ne zaman sona erer tahminen? Haftalık 100 lira alabiliyorum ve 230 liram var şuan.

Hocam indirimi ne zaman sona erer tahminen? Haftalık 100 lira alabiliyorum ve 230 liram var şuan.
Hocam Papara çıktığından beri var bu kampanya bitmez hemen. 450 olan fiyat ise gerçekten bilmiyorum sabah bu kulaklık HepsiBurada da 329 TL idi...

Hocam Papara çıktığından beri var bu kampanya bitmez hemen. 450 olan fiyat ise gerçekten bilmiyorum sabah bu kulaklık HepsiBurada da 329 TL idi...
Belki indirim yakalarım hayırlısıyla. Dışarda müzik dinleyememek çok kötü bir his. Normalde Haylou T15 alacaktım ama hazır fiyatlar yakın kalitelisinden alayım.

Belki indirim yakalarım hayırlısıyla. Dışarda müzik dinleyememek çok kötü bir his. Normalde Haylou T15 alacaktım ama hazır fiyatlar yakın kalitelisinden alayım.
İndirim yakalarsınız inşallah Hocam. Bencede kötü bir his. Size katılıyorum alacakken en fiyat performansı almak gerekir.

İndirim yakalarsınız inşallah Hocam. Bencede kötü bir his. Size katılıyorum alacakken en fiyat performansı almak gerekir.
Tekrardan çok teşekkürler öneriniz için, en yakın zamanda biriktirip alacağım. Hayırlı kandiller.

Hocam peki Galaxy Buds Live'ı önerir misiniz veya 1000 lira bandında kulak içi başka bir kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…