Oppo güvenli bir marka mı?

Samsung'a yönelin bence. Güvenli bir marka.
Samsung'un neresi güvenilir? Amiral gemisi olan S7 modelinde batarya patlama sorunundan dolayı dağıtılan/satılan tüm telefonları toplamak için geri getirenlere para veren bir markanın neresi ne kadar güvenilir olabilir?
Aynen hocam size katılıyorum hem de dayanıklı.
Samsung mu dayanıklı? Telefonlarının çoğu plastik kasa ve Exynos işlemci var. Exynos gittikçe performansı düşen bir işlemci. S3 Note kullanıcısıydım tek düşürmeyle hoparlörü patladı. Düşürdüğüm zemin de sert bir zemin değildi. Bu mu dayanıklı?
S3 Note kullanıcısı olarak 1.5 yıl kullanabildim telefonu. Android işletim sistemi ve Exynos işlemcinin stabil olmaması sebebiyle performansı hızla düştü. Dikkatini çekerim S3 Note'dan bahsediyoruz Samsung'un amiral gemisi. Ve bunlar sadece bana olan şeyler de değil. Çevremde sıkıntı yaşayan çok, birisini anlatayım. Arkadaşım Samsung aldı ilk aldığı zamanlar Samsung Fanboyluğu yapıyordu daha 2-3 hafta önce değiştireceğim bu telefonu yeter artık diye isyan etti.

Sonuç olarak, Samsung asla ve asla önermem. O çöplere o kadar para vereceğinize gidin Oneplus alın en azından Snapdragon işlemciye ve Saf Android işletim sistemine sahip. Daha fazla F/P arıyorsanız Xiaomi ve Honor uygundur. Özellikle Xiaomi çünkü MIUI, Saf Android kadar iyi bir işletim sistemi.

Edit: Bu arada, Oppo, Realme de güzel markalar arkadaşlar ancak bütçenize göre en iyi donanımı genelde Xiaomi veya Honor markalarında bulursunuz. Oppo'yu ve Realme'yi kötülemedim.

Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…