Oppo güvenli bir marka mı?

Samsung'a yönelin bence. Güvenli bir marka.
Samsung'un neresi güvenilir? Amiral gemisi olan S7 modelinde batarya patlama sorunundan dolayı dağıtılan/satılan tüm telefonları toplamak için geri getirenlere para veren bir markanın neresi ne kadar güvenilir olabilir?
Aynen hocam size katılıyorum hem de dayanıklı.
Samsung mu dayanıklı? Telefonlarının çoğu plastik kasa ve Exynos işlemci var. Exynos gittikçe performansı düşen bir işlemci. S3 Note kullanıcısıydım tek düşürmeyle hoparlörü patladı. Düşürdüğüm zemin de sert bir zemin değildi. Bu mu dayanıklı?
Samsung yıllardır var ve ilk akıllı telefon markalarından. En azından daha kaliteli ürünleri var. Oppo'yu 2020'de duymuştum. Samsung'u 2010'lu yıllarda Annem kullanmıştı. Telefon hâlâ çalışıyor ama kullanan yok.
S3 Note kullanıcısı olarak 1.5 yıl kullanabildim telefonu. Android işletim sistemi ve Exynos işlemcinin stabil olmaması sebebiyle performansı hızla düştü. Dikkatini çekerim S3 Note'dan bahsediyoruz Samsung'un amiral gemisi. Ve bunlar sadece bana olan şeyler de değil. Çevremde sıkıntı yaşayan çok, birisini anlatayım. Arkadaşım Samsung aldı ilk aldığı zamanlar Samsung Fanboyluğu yapıyordu daha 2-3 hafta önce değiştireceğim bu telefonu yeter artık diye isyan etti.

Sonuç olarak, Samsung asla ve asla önermem. O çöplere o kadar para vereceğinize gidin Oneplus alın en azından Snapdragon işlemciye ve Saf Android işletim sistemine sahip. Daha fazla F/P arıyorsanız Xiaomi ve Honor uygundur. Özellikle Xiaomi çünkü MIUI, Saf Android kadar iyi bir işletim sistemi.

Edit: Bu arada, Oppo, Realme de güzel markalar arkadaşlar ancak bütçenize göre en iyi donanımı genelde Xiaomi veya Honor markalarında bulursunuz. Oppo'yu ve Realme'yi kötülemedim.

Samsung'un neresi güvenilir? amiral gemisi olan S7 modelinde batarya patlama sorunundan dolayı dağıtılan/satılan tüm telefonları toplamak için geri getirenlere para veren bir markanın neresi ne kadar güvenilir olabilir?

Samsung mu dayanıklı? Telefonlarının çoğu plastik kasa ve Exynos işlemci var. Exynos gittikçe performansı düşen bir işlemci. S3 Note kullanıcısıydım tek düşürmeyle hoparlörü patladı. Düşürdüğüm zemin de sert bir zemin değildi. Bu mu dayanıklı?

S3 Note kullanıcısı olarak 1.5 yıl kullanabildim telefonu. Android işletim sistemi ve Exynos işlemcinin stabil olmaması sebebiyle performansı hızla düştü. dikkatini çekerim S3 Note'dan bahsediyoruz Samsung'un amiral gemisi. ve bunlar sadece bana olan şeyler de değil. Çevremde sıkıntı yaşayan çok, birisini anlatayım. Arkadaşım Samsung aldı ilk aldığı zamanlar Samsung fanboyluğu yapıyordu daha 2-3 hafta önce değiştireceğim bu telefonu yeter artık diye isyan etti.

Sonuç olarak, Samsung asla ve asla önermem. O çöplere o kadar para vereceğinize gidin OnePlus alın en azından Snapdragon işlemciye ve saf Android işletim sistemine sahip. Daha fazla F/P arıyorsanız Xiaomi ve Honor uygundur. Özellikle Xiaomi çünkü MIUI, saf Android kadar iyi bir işletim sistemi.

Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı