Oppo güvenli bir marka mı?

Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.
Realme 7 kullanıyorum (opponun alt markası) telefon tam bir f/p xioami lerdeki miuı bile telefonu almamak için bir sebep realme nin yazılımı muhteşem. Oppo Coloros işletim sistemini kullanıyor ve gayet stabil ve güvenli. Siz bakmayın Xioami fanboylarına tek telefon incelemesiyle bütün markayı kötülüyorlar.

Eski Samsung cihazlar One UI arayüzünü kullanmıyor.
OnePlus cihazlar ise saf Android değil oxygenos arayüzünü kullanıyorlar.
One UI arayüzü gerçekten çok kaliteli bir arayüzdür.

2013'de çıkan bir cihaz yüzünden bir markaya laf atmak saçma.

Bu arada siz bayağı geride kalmışsınız.
MIUI 8 ve 9 gibi sürümlerden bahsediyorsanız haklısınız ama şu anda MIUI, Android arayüzlerinin en rezillerinden biri ve One UI ile karşılaştırılamaz.

Kız arkadaşıma 2 ay önce Oppo Reno 5 lite aldık. Ara sıra bende kurcalıyorum telefonu. Bir sıkıntısını donmasını kasmasını görmedim 2 aydır. Güzel telefon bence. Yalnız 3300'e aldık.Şuan yine 3300,3400 civarlarında fiyatı. Bu işlemciye bu fiyat verilir mi bilmiyorum ama normal kullanıcı (oyun oynamayan) için alınabilir bir telefon bence.

Telefonu eylül 2020'de aldım 1 hafta önce bataryası olduğundan daha hızlı bitmeye başladı tek sorunu bu önermiyorum.

OnePlus cihazlar ise saf Android değil oxygenos arayüzünü kullanıyorlar.
Karıştırmış olabilirim ancak OxygenOS da güzel ve stabil işletim sistemidir. Saf Android'ten farkı yok stabilite olarak.
Eski Samsung cihazlar One UI arayüzünü kullanmıyor.
One UI yüklü modelli telefonları kullanan arkadaşlarım var hiçbiri memnun değil.
MIUI 8 ve 9 gibi sürümlerden bahsediyorsanız haklısınız ama şu anda MIUI, Android arayüzlerinin en rezillerinden biri ve One UI ile karşılaştırılamaz.
Bu tamamen öznel bir düşüncedir. MIUI yüklü modelli telefonları alan arkadaşlarım çok mutlu.
2013'de çıkan bir cihaz yüzünden bir markaya laf atmak saçma.
S3 Note amiral gemisiydi o zamanlar 2013'te çıkması bir şey ifade etmez. Batarya patlama gibi ciddi sorunları olan ve bununla birlikte skandallara sebep olan S7 Note modeli de mi 2013'te çıktı o zaman?

Geri kalsaydım baştan yorum atmazdım arkadaşları yanlış yönlendirmemek adına.
Zaten teknoloji sadece geçmişi bilerek konuşulacak bir şey değil. Siyaset konuşmuyoruz burda.

MIUI yüzünden cihaza ROM atan, kıran ve iade eden kaç kişi gördüm ayrıca ailemde A01, A6 (2018) ve bende J4 Plus var.
Bendeki zaten giriş seviyesi cahillikle almıştım o yüzden arayüzü berbat donuyor ama A01 ve A6 da hiçbir sorun yok taş gibiler ek olarak akrabam eskiden Note3 kullanıyordu arayüzü oldukça stabil calışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…