VİPER34
Hectopat
- Makaleler
- 6
Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.
Hocam sıkıntı olmasın Xiaomi'den daha stabil genel olarak.
Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.
Realme 7 kullanıyorum (opponun alt markası) telefon tam bir f/p xioami lerdeki miuı bile telefonu almamak için bir sebep realme nin yazılımı muhteşem. Oppo Coloros işletim sistemini kullanıyor ve gayet stabil ve güvenli. Siz bakmayın Xioami fanboylarına tek telefon incelemesiyle bütün markayı kötülüyorlar.Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.
Samsung'un neresi güvenilir? amiral gemisi olan S7 modelinde batarya patlama sorunundan dolayı dağıtılan/satılan tüm telefonları toplamak için geri getirenlere para veren bir markanın neresi ne kadar güvenilir olabilir?
Samsung mu dayanıklı? Telefonlarının çoğu plastik kasa ve Exynos işlemci var. Exynos gittikçe performansı düşen bir işlemci. S3 Note kullanıcısıydım tek düşürmeyle hoparlörü patladı. Düşürdüğüm zemin de sert bir zemin değildi. Bu mu dayanıklı?
S3 Note kullanıcısı olarak 1.5 yıl kullanabildim telefonu. Android işletim sistemi ve Exynos işlemcinin stabil olmaması sebebiyle performansı hızla düştü. dikkatini çekerim S3 Note'dan bahsediyoruz Samsung'un amiral gemisi. ve bunlar sadece bana olan şeyler de değil. Çevremde sıkıntı yaşayan çok, birisini anlatayım. Arkadaşım Samsung aldı ilk aldığı zamanlar Samsung fanboyluğu yapıyordu daha 2-3 hafta önce değiştireceğim bu telefonu yeter artık diye isyan etti.
Sonuç olarak, Samsung asla ve asla önermem. O çöplere o kadar para vereceğinize gidin OnePlus alın en azından Snapdragon işlemciye ve saf Android işletim sistemine sahip. Daha fazla F/P arıyorsanız Xiaomi ve Honor uygundur. Özellikle Xiaomi çünkü MIUI, saf Android kadar iyi bir işletim sistemi.
Yazılımı ve tasarımını ben çok beğendim.Yani hocam Oppo'nun yazılımı vb güvenli midir diyet arkadaşlardan çok hâyır geleceğe benzemiyor.
Oppo A74 alacağım hocam Oppo bilindik bir markamı.
Karıştırmış olabilirim ancak OxygenOS da güzel ve stabil işletim sistemidir. Saf Android'ten farkı yok stabilite olarak.OnePlus cihazlar ise saf Android değil oxygenos arayüzünü kullanıyorlar.
One UI yüklü modelli telefonları kullanan arkadaşlarım var hiçbiri memnun değil.Eski Samsung cihazlar One UI arayüzünü kullanmıyor.
Bu tamamen öznel bir düşüncedir. MIUI yüklü modelli telefonları alan arkadaşlarım çok mutlu.MIUI 8 ve 9 gibi sürümlerden bahsediyorsanız haklısınız ama şu anda MIUI, Android arayüzlerinin en rezillerinden biri ve One UI ile karşılaştırılamaz.
S3 Note amiral gemisiydi o zamanlar 2013'te çıkması bir şey ifade etmez. Batarya patlama gibi ciddi sorunları olan ve bununla birlikte skandallara sebep olan S7 Note modeli de mi 2013'te çıktı o zaman?2013'de çıkan bir cihaz yüzünden bir markaya laf atmak saçma.
Bu tamamen öznel bir düşüncedir. MIUI yüklü modelli telefonları alan arkadaşlarım çok mutlu.
Karıştırmış olabilirim ancak oxygenos da güzel ve stabil işletim sistemidir. Saf Android'ten farkı yok stabilite olarak.
One UI yüklü modelli telefonları kullanan arkadaşlarım var hiçbiri memnun değil.
Bu tamamen öznel bir düşüncedir. MIUI yüklü modelli telefonları alan arkadaşlarım çok mutlu.
S3 Note amiral gemisiydi o zamanlar 2013'te çıkması bir şey ifade etmez. Batarya patlama gibi ciddi sorunları olan ve bununla birlikte skandallara sebep olan S7 Note modeli de mi 2013'te çıktı o zaman?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.