Oppo güvenli bir marka mı?

Yorumları okudum ve ne diyeceğimi bilmiyorum. miui'ın sorunsuz olduğunu söyleyen mi dersiniz,tüm bilgisi eline aldığı cihaz olanlar mı dersiniz vs. vs. Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi değilseniz lütfen yazmayın,gerek yok.
Arkadaşım bir şey deme sadece yorumları tekrar oku lütfen MIUI 10 yüklü bir cihaz kullandım ardından MIUI 11 arayüzü kullanan bir cihaz aldım sorunsuzdu. Memnundum. Çevremde de benim kullandıklarımı kullanıp da memnun olanlar var. Deneyimlerim olmasa zaten internette bu kadar eleştrilen bir şey hakkında bu derece iddiali konuşmam. Hiçbir aklı başında insan yapmaz. Ve bir daha da okuyup iyice anlamadan yorum yapma. Göz ardı listeme hoş geldin.

Bu konu gereksiz uzuyor takipten çıkıyorum.

100 tane arkadaşım varsa hepsi Samsung kullandı hiçbiri memnun kalmadı.
Genele bakın diyorsunuz ama tanıdığım 500 kişinin içinde bir genelge yok mu?
Ne ara arkadaş sayınız arttı ya da telefonlarından memnun olup olmadıklarını sordunuz?
Samsung övdüğünüz kadar iyi olsaydı 100 kişinin içinden 1 tane memnun kalan olmaz mıydı?
En çok satan markalardan birisi olan Samsung'u kullanan 100 arkadaşlarınızdan 1 kişi bile memnun olmuyor mu gerçekten? Böyle şeyler söylerseniz ciddiye alınmazsınız.

@VİPER34 etiketlediğin için teşekkür ederim.

Oppo güvenli bir markadır, arayüz olarak da gayet güzel. Samsung, Xiaomi istemiyorsanız Oppo Reno 4'e göz atabilirsiniz.

Ne ara arkadaş sayınız arttı ya da telefonlarından memnun olup olmadıklarını sordunuz?

En çok satan markalardan birisi olan Samsung'u kullanan 100 arkadaşlarınızdan 1 kişi bile memnun olmuyor mu gerçekten? Böyle şeyler söylerseniz ciddiye alınmazsınız.

@Viper34 etiketlediğin için teşekkür ederim.

Oppo güvenli bir markadır, arayüz olarak da gayet güzel. Samsung, Xiaomi istemiyorsanız Oppo Reno 4'e göz atabilirsiniz.

Hocam artık yeter uzatmayın.

Arkadaşım bir şey deme sadece yorumları tekrar oku lütfen MIUI 10 yüklü bir cihaz kullandım ardından MIUI 11 arayüzü kullanan bir cihaz aldım sorunsuzdu. Memnundum. Çevremde de benim kullandıklarımı kullanıp da memnun olanlar var. Deneyimlerim olmasa zaten internette bu kadar eleştrilen bir şey hakkında bu derece iddiali konuşmam. Hiçbir aklı başında insan yapmaz. Ve bir daha da okuyup iyice anlamadan yorum yapma. Göz ardı listeme hoş geldin.

Bu konu gereksiz uzuyor takipten çıkıyorum.
Ülke ekonomisinden memnun olanlarda bulunuyor(siyasetten bağımsız konuşuyorum) kişi veya kişilerin düşünceleri gerçeklerin önünde yer alamaz.Miui iyi bi' arayüz degil.Memnunsanız ve sorunla karşılaşmadıysanız ne mutlu:)

Ülke ekonomisinden memnun olanlarda bulunuyor(siyasetten bağımsız konuşuyorum) kişi veya kişilerin düşünceleri gerçeklerin önünde yer alamaz. MIUI iyi bi' arayüz degil. Memnunsanız ve sorunla karşılaşmadıysanız ne mutlu:)

Seni bir çıkart bakayım telefonunu.

Tanıdıklarımın hepsi arkadaşım mı olacak? Öyle bir kural mı var? Büyüklerim yada küçüklerim olamaz mı? Bunun açıklamasını yaptığım yeri de oku.
Samsung kullandın mı diye sormuyorum genelde sürekli telefon değiştiren biri olduğum için oradan konu açılıyor. Her okul ortamında samimi ve sıcakkanlı olduğum için popüler biri oldum dolayısıyla hiç tanımadığım bir insan gelip "Sende X markasının A modelini görmüştüm. O nerde?" tarzı şeyler diyebiliyor ve oradan konu açılıyor.
Haklı duruma çıkmak için her şeyi yapıyorsunuz. Mesele haklı olmak mı yoksa konu sahibi olan arkadaşa yardım etmek mi?
Ona bakarsan Tofaş da çok satılıyor ama memnun olan var mı? Sen Mercedes varken ona binersin bu kafayla. Peki o kafayla seni ciddiye alanlar olur mu?
Ve sen de Göz Ardı Listeme hoşgeldin.

Kendimi gayet net bir şekilde açıkladım ve deneyimlerimi anlattım.

Konu sahibi arkadaşa da Oppo markasının güvenilir olduğunu fakat donanım açısından daha iyi olduğu için Xiaomi markasının Mi 11 Lite veya Redmi Note 10 Pro modellerini önerdim. (Umarım ki yardımcı olabilmişimdir.)

Siz ise gelip konuyla ilgisiz, bağımsız mesajlar yazarak benim hakkımda varsayımlarda bulunup haklı çıkmaya çalıışıyorsunuz.
Hayatta başarılar size. Yolunuz açık olsun. Ne diyim.

Konudaki son mesajımdı.

Son düzenleme:
Tanıdıklarımın hepsi arkadaşım mı olacak? Öyle bir kural mı var? Büyüklerim ya da küçüklerim olamaz mı? Bunun açıklamasını yaptığım yeri de oku.

Haklı duruma çıkmak için her şeyi yapıyorsunuz. Mesele haklı olmak mı yoksa konu sahibi olan arkadaşa yardım etmek mi?

Ona bakarsan Tofaş da çok satılıyor ama memnun olan var mı? Sen Mercedes varken ona binersin bu kafayla. Peki o kafayla seni ciddiye alanlar olur mu?
Ve sen de göz ardı listeme hoş geldin.

Konu sahibi arkadaşa da Oppo markasının güvenilir olduğunu fakat donanım açısından daha iyi olduğu için Xiaomi markasının mi 11 Lite veya Redmi Note 10 Pro modellerini önerdim. (umarım ki yardımcı olabilmişimdir.)

Siz ise gelip konuyla ilgisiz, bağımsız mesajlar yazarak benim hakkımda varsayımlarda bulunup haklı çıkmaya çalıışıyorsunuz.
Hayatta başarılar size. Yolunuz açık olsun. Ne deyim.

Konudaki son mesajımdı.

Deminde öyle dediniz son şeyim diye ama hadi neyse herkesi göz ardı ediyorum diye kendinize hava yapmayın herkese uzatma diyorsunuz ama uzatan sensin.

Ben zaten bunu göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum. Samsung muadillerine göre daha çok arıza çıkaran bir firma.

Arkadaşım yine ne saçmalıyorsun? Sana sandığın kadar az kişi olmadığını belirtmiştim.

Samsung otoriter gücünü kaybettiği için 2021 model Samsung kullanan pek tanıdığım yok.

Fakat,
2020 model kullanan aşağı yukarı 20 tane arkadaşım vardır ve hiçbiri memnun kalmadı.

Zaten bu neden 2021 yılı gelmesiyle beraber herkesin iyice Samsung'u bırakıp Xiaomi, Oppo, Meizu gibi markalara yöneldiğinin göstergesi.

Meizu'nün ülkemizde alınabilecek düzgün modeli yok ki.

Ayrıca kimsenin Samsung'u bıraktığı falan yok.

Forumda bir konu açın, rahat 100 kişinin MIUI'i gömdüğünu görürsünüz.
Bir çok kişinin ise hala Samsung almak istediğini.

@BERWAR hocam benden daha bilgili. Belki o sizi artık insanlara yanlış bilgi vermeme konusunda ikna edebilir.

Size karşılık verdiğim yorumun altında konu sahibi kişiye öneride bulundum, sizin de amacınız yardım etmekse yanlış bilgi vermeyi kesebilirsiniz.
Ona bakarsan Tofaş da çok satılıyor ama memnun olan var mı? Sen Mercedes varken ona binersin bu kafayla.
One UI Android tarafındaki en iyi arayüzlerden birisi, MIUI'ın hangi noktası One UI'dan üstün?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Snapdragon 860 işlemci, UFS 3.1 desteği, 8 GB Ram'e rağmen arka planda bellek tutamıyor. Mercedes görünümlü bir Tofaş'a binmek mi, Tofaş görünümlü bir Merecedese binmek mi?
Sen de Göz Ardı Listeme hoş geldin.
Tartışma kültüründen bi' haber olan kişinin beni "göz ardı" etmesi umurumda mı?
Konuyla ilgisiz, bağımsız mesajlar yazdığımı düşünüyorsanız "Rapor" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Sizin Samsung ile kötü bir deneyim yaşamış olmanız genelleme yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Size karşılık verdiğim yorumun altında konu sahibi kişiye öneride bulundum, sizin de amacınız yardım etmekse yanlış bilgi vermeyi kesebilirsiniz.

One UI Android tarafındaki en iyi arayüzlerden birisi, MIUI'ın hangi noktası One UI'dan üstün?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Snapdragon 860 işlemci, ufs 3.1 desteği, 8 GB RAM'e rağmen arka planda bellek tutamıyor. Mercedes görünümlü bir Tofaş'a binmek mi, Tofaş görünümlü bir merecedese binmek mi?

Tartışma kültüründen bi' haber olan kişinin beni "göz ardı" etmesi umurumda mı?

Konuyla ilgisiz, bağımsız mesajlar yazdığımı düşünüyorsanız "rapor" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Sizin Samsung ile kötü bir deneyim yaşamış olmanız genelleme yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Servisi kendisinden berbat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı