Samsung'un bir tek pili iyi. Samsung en azından 4gb ramli olan modeli ise ve pil ömrü sizin için önemliyse samsung derim. Diğer türlü her şekilde oppo alır.İkisi de aynı para ve aynı durumda hangisi daha iyi olur? Yeni telefon önerisi istemiyorum tek seçeneğim bu ikisi. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
pil çokta önemli değil instagrama girip çıkıyorum arada birde fotograf cekıyorum hangısı ıyı kamera falan acısındanSamsung'un bir tek pili iyi. Samsung en azından 4gb ramli olan modeli ise ve pil ömrü sizin için önemliyse samsung derim. Diğer türlü her şekilde oppo alır.
ikiside 4gb ram oppo 128gb samsung 64Samsung'un bir tek pili iyi. Samsung en azından 4gb ramli olan modeli ise ve pil ömrü sizin için önemliyse samsung derim. Diğer türlü her şekilde oppo alır.
oppo alıcam galibaKamera olaylarından anlamıyorum maalesef karışık iş. O yüzden onu sizin bulmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.